7. elokuuta 2016

Ihana Night Bright ♥

KBShimmerin Mega Flame on kokoelma täynnä erivärisiä lakkoja runsaalla hologlitterillä. Nähtyäni taannoin Playing With Polish -blogissa Sallan ihanat lakkaostokset tilasin itsekin samantien neljä Mega Flame lakkaa itselleni ja kyllä kannatti. Nyt kynsille pääsi Night Bright, joka on super-kaunis! Koristeluinspis oli nyt kadoksissa, joten siksikin yksinään näin komea lakka oli hyvä valinta tälle viikonlopulle. 


Ihastuin ikihyviksi Night Brightiin. Aina en niin välitä tummista lakoista omilla kynsilläni, mutta tämä mustapohjainen lakka holo-glitterillä on selkeä poikkeus mieltymyksissäni. Tuumailinkin tätä ihastellessani että jos joku ei lakasta pidä niin niin vika ei ole ainakaan lakassa.. 😉


Ylläoleva kynsiposeeraus siskoni ja äitini kanssa otettiin eilen Porvoossa eräässä ravintolalaivassa. Siskon kynsillä on L'Oréalin Orange Triomphe ja äidillä OPI:n My Gecko Does Tricks, joka oli by the way minun mielestäni aika villi ostos ihmiseltä joka harvakseltaan lakkailee kynsiään ja lähinnä perinteisemmillä lakkavärillä. :D3 kommenttia:

Belegwen kirjoitti...

On kyllä nätti lakka! ♥

Kaisa kirjoitti...

MIELETÖN <3

E-S kirjoitti...

Kiitoksia kommenteistanne Belegwen ja Kaisa! ♡

Lähetä kommentti

 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...