23. elokuuta 2016

YSL: Savage Pink ja Night Escape

Meillä jokaiselle lienee omat outoutemme.. Mulla viimeisinpänä ilmennyt erikoisuus näyttäytyi jäytävänä fiksaationa saada itselleni Yves Saint Laurentin tämän kesän lakat. Tovin koitin vastustaa mielihalua, sillä en ole aiemminkaan juuri ostellut kyseisen merkin lakkoja. Sitten sorruin. YSL ei ole halvimmasta päästä, joten onneni oli se että näitä himoamiani lakkoja oli ainoastaan kaksi: metallisen vaaleanpunainen Savage Pink sekä yötaivaan tummansininen Night Escape.  


Savage Pink oli näistä kahdesta myöhäisempi hankintani: koitin hetken pärjätä ilman sitä mutta se oli pakko ostaa kuitenkin. Kahden kerroksen lakka on koostumukseltaan helpohko ja kuivuu hieman tekstuuriseksi. Vaaleanpunaiseksi väri on hyvin hyvin vaalea ja melko kylmä, mutta samalla myös hyvinkin tyylikäs.  


Night Escape oli jo ostohetkellä suuri ihastukseni ja edelleen kynsillä se on näistä kahdesta säväyttävämpi tapaus. Peittävyys ja laatu Night Escapessa ovat vastaavat kuin Savage Pinkissä. Tummansininen tekstuurilakka viehättää mua kovasti ja tuo mieleen syksyä kohti pimenevien iltojen taivaan sävyt. Tästä lakasta tulee myös hieman mieleen OPI:n Alcatraz... Rocks, jossa on kuitenkin hieman enemmän glitteriä ja kullan kimallusta seassa ja YSL on näin ollen siihen verrattuna hieman hillitympi lakka. 


Oletteko te bonganneet nämä YSL:n kesäkaunokaiset? Vai onko merkki turhan tyyris edes kiinnostua?

8 kommenttia:

Neilikka kirjoitti...

Todella upeat kynsilakat! Night Escape on uskomattoman tyylikäs! :)

LauraKatarooma kirjoitti...

Kauniita nuo lakat on, ei voi mitää. Minä en uskalla ees ajatella kyseisen merkin lakkoja hintansa takia. :D

Charming Nails kirjoitti...

Onpa tyylikkäitä! Pullokin on niin ylellinen. YSL:n lakat ovat kyllä luksusta mutta vähän liikaa mun budjetille kun muutenkin tulee osteltua liikaa lakkoja ;)

Nanne kirjoitti...

Mie bongasin nää siun instasta :D Älyttömän ihania lakkoja molemmat ♡

Sole/nailOxtail kirjoitti...

Mä myös näin nää Instassa ja rakastuin tohon siniseen välittömästi ja yhä se miellyttää. Myös tuo vaalea on äärettömän kaunis. Onks tää taas hyvästi rahat?!?

Dimavarien kirjoitti...

Todella upeita lakkoita kyllä. <3 Hienostuneet tekstuurilakat kyllä, todella kivat värit ja pinta.

Anni kirjoitti...

On kyllä hienoja lakkoja! Pullotkin näyttää niin tyylikkäiltä, wau! Nyt kun mainitsit Alcatrazin, tajusin, etten ole lakannut sillä ikuisuuteen. Pitääkin korjata tilanne :)

E-S kirjoitti...

Neilikka: No eikö olekin! :)

Katarooma: Ilo silmälle, mutta painajainen kukkarolle. Ei pidä kyllä kauheasti silmäillä itsekään merkin lakkoja, menee muuten vain entistä kalliimmaksi tämä harrastus...

Charming Nails: Ylellinen on kyllä just osuva sana kuvaamaan näitä. Jos ei tavaksi ota, niin on kai ookoo omistaa pari luksus-lakkaa? ;)

Nanne: Kiva! :)) Mä kun useimmiten julkasen kynnet sekä blogissa että Instassa, toivottavasti seuraajat eivät saa yliannostusta.. :D

Sole/nailOxtail: Rahasi voi pelastaa enää ainoastaan se että nämä lakat olivat jo loppuneet keskustan Sokoksella ja Stockmannilla, ja mä löysin omani vielä Jumbosta. Jossain pääkaupunkiseudun ulkopuolella voi hyvinkin vielä löytyä näitä kesäsesongin lakkoja?! Tuo sininen on super-kaunokki!

Dimavarien: Jaamme tismalleen saman näkemyksen lakoista. :)

Anni: Ihania ovat kyllä. Kiva jos Alcatrazin maininta inspiroi!

Lähetä kommentti

 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...