30. joulukuuta 2015

Uuden vuoden siniset huulet?

Kokeilin vastikään pitkästä aikaa LA Splashin siniharmaata huulilakkaa Vindictive, joka on niin erikoisen värinen huulipuna että en tiedä tohtisinkohan edes lähteä kyseinen väri huulilla ulos. Toistamiseen tämä sininen puna pääsi kuitenkin naamalle näin kotikäytössä. :)


More is more -- joten päätin testata mattapintaisen Vindictiven monikäyttöisyyttä vielä lisäämällä sen päälle kerroksen kimallepläjäystä eli Essence Crystal Eye Lineria nimeltä Rosy Rush.

Rosy Rushin suti oli koko huulten peittelyyn onnettoman kapea, koska se on nimensä mukaisesti tarkoitettu nimenomaan rajailuun mutta mitäpä tuosta. Lopputulos oli joka tapauksessa hurjan kiva! Rosy Rush toimii hyvin mustan värin päällä, mutta näköjään myös tällainen tummahko sininen sävy oli aivan omiaan pinkin kimalteen pohjaksi.


Aikani keekoiltuani näissä meikeissä aloin miettiä että tohtisiko jopa tällaiset huulet tehdä myös uuden vuoden illanistujaisiin, jonne huomenna on tarkoitus lähteä? o_O

Mulla kun on aivan paraikaa tässä kynsien lakkaus työn alla ja samalla kevyessä mietinnässä myöskin huomisen ehostus ja vaatetus... Jokin huulipuna on varmaa, mutta nähtäväksi jää mihin päädytään! :D


Saako sinisten kimallehuulien laittaminen uuden vuoden aatoksi kannatusta?

7 kommenttia:

Niniane kirjoitti...

Joo, uutena vuotena voi just hyvin tehdä jotain tuollaista erikoista! :) On tosi kivan näköinen tolla kimmellyksellä. Mäkin kerran kurrutin mun luomet kokonaan tuolla essencen linerilla.

Enail kirjoitti...

Aika villi väri :) sopii mun mielestä hyvin uudenvuoden juhlintaan!

Sonja kirjoitti...

Kannatetaan! Erikoinen väri, mutta kaunis kylläkin. :)

eekku kirjoitti...

Erikoinen mutta ihan kaunis

Malle kirjoitti...

Oi vitsi! Mä en ole edes tajunnut, että näitä Essencen rajauskyniä voisi käyttää huulilla. Järjettömän hyvä idea :). Vindictive on kyllä hienoin LASplashin sävyistä. Ihanaa uutta vuotta!

Sole/nailOxtail kirjoitti...

Ooo, älyttömän hieno ja sopii sulle täydellisesti ja kiltsutus sopii mainiosti. Miten kävi, laitoitko rohkeesti tämän huulille uutta vuotta juhlistamaan?

E-S kirjoitti...

Niniane: Kiitos paljon! Uusi vuosi ja miksei Vappukin olisi kieltämättä just potentiaalisia aikoja tällaiselle villittelylle. Harkinnan päätteeksi päädyin eilen sitten kuitenkin vähän maltillisempiin sävyihin huulipunissa. ;)
Enail: Kiitos kannustuksesta - mä en sitten kuitenkaan rohjennut..
Sonja: Kiva kuulla, kiitokset kommentistasi! :D

eekku: Kiitos!
Bunnytailnails: Kiitokset, ja hauskaa jos tämä toimi valottavana inspiraationa ko. Linereiden saralla. Hyvää uutta vuotta sinnepäin takaisin! :)
Sole/nailOxtail: Kiitos paljon! Heittäydyin nössömmälle linjalle ja laitoin vain pinkkiä ja liilaa huulille eilen.

Lähetä kommentti

 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...