6. joulukuuta 2015

Lilahuuli - Lime Crime: Utopia & Viva La Diva: Show Off

Tänään olisi soveliasta esitellä blogissa jotain sinivalkoista itsenäisyyspäivän kunniaksi, mutta minulla on nyt tarjota vain pinkkiä ja liilaa. Sain vastikään eräässä kimppatilauksessa Lime Crimen Utopian, joka on herkullinen hattaraisen sävyinen liila (..vai pinkki?). Kunnon karkkiväri joka tapauksessa. Utopia kuuluu Lime Crimen Velvetine -huulilakkoihin, joiden mattasävyihin oon tykästynyt toden teolla.

Tässä postauksessa esittelen kaksi eri huulipunaa, joista jälkimmäistä kokeilin ensin esiteltävän Utopian päälle. Mutta nyt ensin kuvissa näyttäytyy pelkkä Utopia, jossa pyörähdin eilen vähän shoppailemassa. Mielestäni mulle sopii huulipunissa parhaiten peruspunaiset sävyt, mutta tällainen reipas pinkkikin on piristävää vaihtelua ja tykkään siitä kovasti tällaisena mattaisena.

Lime Crime: Utopia:

Illemmalla halusin vielä kokeilla Utopian päälle myös uutta hankintaani Viva La Divan Show Off (115) -punaa, joka on väriltään kuultoisa pinkki reippaan sinertävän shimmerin kera. Show Off taitaakin olla ihkaensimmäinen kokeilemani meikki Viva La Diva merkiltä! Tämä puna on oikein kiva, ja mielestäni sopii hyvin tällaiseksi "päällipunaksi" mutta täytynee kokeilla tätä joku kerta myös yksinään. Näin kiiltävissä huulissa oloni ei ollut kuitenkaan enää yhtä kotoisa kuin pelkässä Utopiassa, koska kasvoni tahtovat kiiltää aina muutenkin niin tykkään ehkä siksikin enemmän mattameikista kasvoilla. 

Lime Crime: Utopia + Viva La Diva: Show Off:

Onko Lime Crime Velvetinet tai Viva La Divan huulipunat teille tuttuja?
Entä säväyttääkö enemmän mattapintaiset vai kiiltävät punat?


Hyvää Itsenäisyyspäivää!

8 kommenttia:

eekku kirjoitti...

Hyvältä näyttää ja ei kokemusta kummastakaan

Charming Nails kirjoitti...

Ihanan näköisiä sinulla mutta mulle ihan nou nou :)

Nanne kirjoitti...

Hyvältä kyllä näyttää :)
Miulla ei ole kokemusta kummastakaan, en juurikaan osaa käyttää huulipunia ja jos käytän niin valitsen nuden huulilleni. Mutta huulirasvoja tulee kyllä lotrattua, kirjaimellisesti :D

Emma kirjoitti...

Ohhhhhh Utopia näyttää sulla aivan mielettömän hyvältä!! Tykkään sellaisesta semimattaisesta jäljestä eniten, siis semmosesta jossa on vähän kuultoa mutta ei kiiltoa :D

Enail kirjoitti...

Hyvältä näyttää :) olen itse tosi huono käyttämään huulipunia, joten ei tule pahemmin käytettyä kumpiakaan, mutta tällä hetkellä matta miellyttää ehkä enemmän silmää.

Sissi kirjoitti...

Upeita sävyjä! Kiva, että käytät tällaisia rohkeita värejä:)

E-S kirjoitti...

eekku: Kiitti!
Charming Nails: Kiitos paljon!
Nanne: Kiitti! Tottumiskysymyksiä... Mäkin oon vastikään löytänyt huulipunat ja vaikka niistä niin tykkäänkin niin eivät ne silti kuulu mun työpäiviini. Huulirasvat on kyllä 'must' mullakin. Velvetinet näyttää mattapinnan takia "kuivilta" huulilla, mutta jos väriä laittaessa huulet on kosteutetut ja kunnossa, niin ihme kyllä ei oo tuntunut liian kuivalta punan kanssa. :)

Emma: Kiitos paljon! :)
Enail: Kiitoksia! Huulipunat on kyllä ihan oma lajinsa, vaatii oikeanlaisen moodin jotta voi laittaa jotain räikeää kasvoille. :)
Sissi: Kiitoksia! Minustakin se on mukavaa aina kun "good face day" ja vapaapäivä osuu kohdalle. ;)

Nena Sofia kirjoitti...

Näyttääpä nää hyviltä sulla! Pitäisi itsekin rohkaistua tuon huulimeikin kanssa :)

Lähetä kommentti

 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...