27. joulukuuta 2015

Joulun kynnet kimaltavat valojen tuikkeessa

Joulu alkaa olla takanapäin, mutta kaikeksi iloksi on vielä näin sunnuntainen vapaapäivä ennen töihinmenoa. Minun jouluni sujui perinteisin sävelin vanhempieni luona, jossa oli tänä vuonna taas vuoden tauon jälkeen kaikki sisarukseni paikalla ja samalla myös pientä jälkikasvua luomassa todellista joulun tunnelmaa. Kuusen koristelu, kirlantereihin sonnustautuminen, joululaulut ja joulupöytä maittoivat taas hyvässä seurassa. Ja löytyihän siinä parissa päivässä se jouluinen mässäilyn ja laiskottelun meininkikin; kun vielä vähän ennen joulua meikäläisellä piteli niin kiirettä etten edes aaton viettoon lähtiessäni ollut kerennyt lakata kynsiä!


Aattoiltana syömisten ja lahjojen jakamisten jälkeen ehdin lopulta lakata mukana olleilla kynsilakoilla itselleni joulukynnet. Picture Polishin Dorothy säkenöi joulukuusen ja pöytäkynttiläin valossa aivan hurmaavasti, eikä Cirquen ruusukullan värinen Halcyon jäänyt kyllä yhtään kakkoseksi, vaikka punainen onkin toki "The Jouluväri". Äitini ihaili glitter-lakkojen kimallusta vieressä ja pyysi lakkaamaan Dorothyllä hänenkin kyntensä. :)


Jouluyönä kävimme kävelyllä hautausmaalla, mikä on jo monivuotinen perinne hautausmaan sijaitessa kävelymatkan päässä. Tänä vuonna keli oli vain ihmeen lämmin, eikä maa ollut valkoinen kuten olisi voinut toivoa. Muistan juuri hautausmaakävelyjä tehtäneen usein aika tirpakassakin pakkasessa...


Joulukuusi on kyllä yksi lempitekijäni Joulussa. Se luo ihan oman tunnelmansa koko kotiin. Mulla ja miehellä on omassa kotona vain pieni muovikuusi, mutta vanhemmillani oli suomalainen, oikein tuuhea joulukuusi, joka siis juurikin aattona koristeltiin. :)

Vuoden viimeisiä päiviä nyt sitten viedään... Saisikohan sitä tehtyä blogiin vielä jotain vuosikatsauksia tai suosikkilistauksia? ;)

5 kommenttia:

Charming Nails kirjoitti...

Todella kauniit ja jouluisat :)

Verieana kirjoitti...

Oi, miten ihania lakkoja :) Toi Halycon on itseänikin himottanut, mutta taitaa jäädä hankkimatta...

Fani kirjoitti...

Tykkään! Nuo molemmat lakat ovat kyllä upeita. <3

E-S kirjoitti...

Charming Nails: Kiitos paljon! :)
Verieana: Eikös vain? Nyt Halcyonia olisi vielä myynnissä Pretty Polishilla, wink wink.. ;)
Fani: Kiitoksia! <3

Enail kirjoitti...

Ihanan jouluiset lakat :)

Lähetä kommentti

 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...