29. joulukuuta 2015

Haastetrio 2015 -vuosikatsaus ja kollaasi kynsistäni

Vuoden 2015 lakkaushaasteeksi pystytetty Haastetrio alkaa käytännössä olla päättynyt, ja ainakin omat lakkaukseni haasteeseen on nyt tehty. Joulukuiset Kirjakynnet julkaistuani ehdin jo ajatella että en tee erikseen mitään yhteenvetoa haastekynsistäni, mutta Fanin kollaasipostauksen nähtyäni suorastaan innostuin koostepostaus-ajatuksesta. Fani oli tehnyt niin kivat kuvarivit omista kynsistään että halusin vähän apinoida häntä postauksen ulkoasun suhteen. :) Omat lakkaukseni vuoden varrelta esittelen nyt teema kerrallaan:
Itse aloittamiani Kirja-aiheisia kynsiä tein vuoden aikana "huikeat" 3 kappaletta. Lakkausten onnistumisten suhteen ei ole valittamista. Omat lempparini kirjakynsistä ovat joulukuiset dotting toolilla täplitetyt kynnet. Lukuinspiraation löytymiseen tämä kirja-teema kuitenkaan valitettavasti auttanut piirun vertaa. Nolona kuriositeettina kerrottakoon että tammikuun lakkauksissa esiintynyt Järjestäjä-kirja on mulla edelleenkin lainassa, ja siitä tuli Joulun vapailla eräällä kyläreissulla puhe kirjan lainaajan kanssa. Muistin kyllä että mulla on häneltä lainassa joku kirja, ja koitimme yhdessä pähkäillä että mikä hiton kirja se olikaan kyseessä... Kirjan nimeä ei muistettu mutta kirjailijan nimi lopulta pähkäilyn jälkeen sentään keksittiin. :D
Asu & Kynnet oli Fanin aihealue, johon minäkin kotiuduin niin hyvin että jopa puolet kaikista haastelakkauksistani olivat Asu-kynsiä. Otin tekijän vapauden pudottaa tämän postauksen asukynsien kollaasista pois toukokuun lakkauksen, joka oli niin surkea "asu-mätsäys" ettei mitään rajaa... Toukokuun kynsien poisjääntiä paikkaamaan nostin asukynsien joukkoon elokuiset hääkynteni, jotka oikeasti mätsäsivät myös kyseisessä postauksessakin näkyneeseen mekkooni. Asukynsistä kesä-, elo- ja marraskuisiin liittyy kaikkiin jokin kiva muisto tapahtumasta, jossa olin kyseisillä kynsillä ja ehkä siksikin kaikki miellyttävät kovasti itseäni näin jälkikäteen ihastellenkin. Niiden lisäksi myös helmikuun lakkaus oli todella mieluisa.
Annin aiheen eli kuivamarmoroinnin parissa olin kuin kala kuivalla maalla eli en osannut, mutta rohkeasti kokeilin tekniikkaa vuoden mittaan jopa 3 kertaa. Huhtikuun punertavat suherrukset näyttävät itse asiassa ihan kivoilta ja mikä ettei marraskuiset sinisetkin. Mutta kyllä silmät sairastaa kun katsoo noita heinäkuisia merileväoksennuksia... Saa rohkeasti ilmoittautua kommentointi-osiossa, jos kenenkään mielestä jokin muu lakkaus tässä postauksessa on rumempi kuin mun heinäkuiset kuivamarmoroinnit! Sen jälkeen voi sitten käydä Annin The Yellow Nails -blogissa lepuuttamassa silmiään oikeasti onnistuneiden kuivamarmorointien parissa, niin ei tarvitse nähdä painajaisia noista mun heinäkuun tekeleistä... :)

Olipas kiva laittaa kaikki haastekynnet nippuun ja katsastaa vielä mitä sitä tuli tehtyä haasteen parissa! Tämän tekeminen sopi hyvin tähän aina vuoden viimeisten päivien nostalgiaan, joka liittyy kuluneen vuoden niputtamiseen omassa mielessä ja uudistumisen suunnitteluun televana vuonna...

 Paljon kiitoksia Annille ja Fanille hyvästä seurasta ja kannustuksesta haasteen parissa!! Ja kiitoksia myös Haastetrion etenemisen seuraajille ja osallistujille, joita alkuvuodesta vielä oli useampikin meidän kolmen lisäksi. :)

4 kommenttia:

Anni kirjoitti...

Kiitos myös itsellesi! :) Mun oli myös tarkotus tehdä koostepostaus, mut ei tässä enää tälle vuodelle päivät riitä, kun pitää listata parhaat lakat ja kynnet.. Ei kai se paha juttu olisi, jos koosteen julkaisisi vasta ensi vuoden puolella?

Mun suosikeiksi nousee joulukuun kirjalakkaus ja huhtikuun kuivamarmorointi. Ei se kuivamarmorointi mullakaan aina ollut mitään ruusuilla tanssimista, mikä ei välttämättä kuvista jälkikäteen lukijoille välittynyt.. .D

Daniela kirjoitti...

Tosi kiva tää vuosikatsaus! Mun ehdottomat lempparit olivat Hääkynnet, Lumikuningatar ja Nukkumatti :)

Fani kirjoitti...

Ihania kynsiä löytyy täältäkin! Kirjalakkauksista mun lempparit on joulukuun lakkaus, Asu & Kynsistä Hääkynnet ja Kuivamarmoroinneista nuo Tuliset. <3

E-S kirjoitti...

Anni: Kiitos kiittämästä! Hyvin voi minunkin mielestä julkaista koostepostauksia menneestä vuodesta vielä näin heti vuoden alussa. Mullakin jäi yksi rakenteilla oleva lempparituotepostaus vielä luonnokseen, kun ei aika riittänyt sen kanssa viime vuoden puolella. Yllättäviä muuten nuo sun lempparivalinnat mun haastekynsistä - sikäli kun ei samoja ollut lainkaan omissa suosikeissani, mutta hauska kuulla että tykkäsit niistä! :)

Daniela: Kiva että tykkäsit! Hauska kuulla myös mitkä muiden silmään on parhaimpia kynsiä. :)

Fani: Kiitos, mukava kun kerroit kanssa sun suosikit näistä! =)

Lähetä kommentti

 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...