15. joulukuuta 2015

Julkaisemattomat 2015 - random swatch spam

Tänä vuonna kuva-arkistoni on täyttynyt vähäisissä määrin myös sellaisista lakkauksista, jotka ovat jääneet julkaisematta syystä tai toisesta. Tyypillinen syy on ollut se etten ole ollut tyytyväinen kuviin: ihan vain sormien asentoon, valaistukseen tai kynsinauhojen siisteyteen, mutta enpäs silti ole poistanut otoksia kuvakansioistani. Osa lakka-swatcheista on myös saattanut jäädä odottelemaan muita swatch-kuvia seurakseen yhteisjulkaisuun.

Haluan kuitenkin pukata blogiini näistä aiemmin julkaisematta jääneistä ne juuri ja juuri julkaisukelpoiset nyt kun vuotta on vielä pari viikkoa jäljellä. Uuden vuoden voin sitten aloittaa hyvillä mielin "puhtaalta lakkapöydältä" ja alkaa täyttää taas uutta lakkakuvakansiota. :)

YSL - Noir Primitif:

Yves Saint Laurentin Noir Primitif tuli hommattua joskus taannoin Kicksin alelaarista. Siskoni on sutannut entisen the mustan lakkani miltei roskiskuntoon, ja olen muutenkin ollut ihastunut Yves Saint Laurentin Rouge Pur Couture huulipuniin, joten ajattelin että tässäpä oiva ja tarpeellinen lakkaostos. Ihan kiva tämä oli muistaakseni levitelläkin, olisikohan ollut pari kerrosta näissä kynsissä.

Picture Polish - Demeter:

Picture Polish ei ylistyssanoja kaivanne, vaikka niitä toki ansaitseekin. Ruskea Demeter hopeisen holohipun kera on mulle hyvin mieluisa lakka, vaikka oon jostain syystä ottanut lakkauksesta suhteellisen keskinkertaisen valokuvan... =DD

Glam Polish - POW!:

Glam Polishin Knockout -sarja kolahti meikäläiseen kesällä, ja adoptoinkin niitä itselleni pienen liudan eri sävyissä. Niistä tälläinen vadelmaisen vaaleanpunainen (vai olisiko tämä nyt jopa pinkki) on nimeltään POW!. Tämä oli oikein sievä ja helppo lakattava.

Glam Polish - CRASH!:

Sininen CRASH! myöskin Glam Polishin Knockout -kokoelmasta myytiin parissa minuutissa loppuun, kun se joskus kesällä tuli ensi kertaa myyntiin. Onhan se ihana - kuin kimalteleva taivas tai meri... :)

Hare Polish - For The Love Of Lisa:

Hare Polishin For The Love Of Lisa on ehkä noloin ikinä tekemäni "lakka-swatch" sillä sen alla on eräs lakkaus, jonka kuvittelin jäävän hyvin piiloon mutta iloisestipa tuo näkyy kuultavan pinkin jelly-lakan läpi! Lakassa on pieniä, kevyesti värillisiä glittereitä ja neliskanttisia valkoisia glittereitä. Ihan pirtsakka tapaus mutta ei silti suosikkejani merkiltä, jota kohtaan intoni on ehkä vähän hiipunut viime aikoina..

F.U.N Lacquer - Reunion (H):

Niin paljon ihania lakkoja kun F.U.N Lacquer onkin suonut meikäläisellekin tänä vuonna, niin Reunion (H) upeus jää hieman vertailussa muiden sisarustensa varjoon. Mutta jos nyt ei verrata sitä muihin omistamiini saman lakkamerkin edustajiin niin onhan se kyllä todella näyttävä, tummahkon pohjan omaava hologlitter-lakka. Mulla on kynsillä 2 kerrosta mutta miksei olisi voinut laittaa 3....

OPI - Pepe's Purple Passion:

OPI:n Pepe's Purple Passion on muheva, violettiin kallistuva viininpunainen flakie-glitter-lakka. Hyvää OPI-laatua. Periaatteessa oikein kaunis lakka, mutta yhden kokeilun perusteella tämä ei kyllä vielä valloittanut minua fanikseen - johtuneeko väristä vai mistä.

Dance Legend - Velvet 633:

Dance Legend Velvet -sarjasta höyrähdin hommaamaan useammankin eri sävyn ja kuvassa kynsilläni on rusehtava 633. Läheltä katsoen pinta on hyvin kaunis, enkä oikein hyvin osaa edes kuvailla näkymää... Olisiko siinä pienenpientä hopeaglitteriä ja hieman isompaa kuparinsävyistä flakietä, jotka maastoutuvat pehmeästi lakan ruskeaan pohjaväriin. Laadukas yksilö, joka on läheltä kaunis ja kauempaa hieman tylsännäköinen tapaus. Kuvani lakasta ei valitettavasti tee oikeutta yksityiskohdille.

KBShimmer - Sand In My Stocking:

Minua ärsyttää toisinaan vähän ihmisten kynsistään ottamat "viistokuvat", mutta en onneksi tajua asiaa juuri silloin kun itse räpsin omista lakkauksistani samanlaisia kuvatuksia. Varmaan siinä on pyrkimyksenä saada myös heijastuksia pois lakkauksen päältä tai pullon kyljestä. Noh KBShimmerin Sand In My Stocking -lakasta nyt on juurikin tällainen otos tarjolla, mutta kyllä siitä tuon kullankimallusksen ja muutkin glitter-värit näkee. Kiva joululakka!

Color Club - Peace & Love & Polish:

Color Clubin Peace & Love & Polish -swatch on jäänyt multa aiemmin julkaisematta siksi että en tullut ottaneeksi siitä muuta kuin pari auringossa paahtunutta kuvaa... Ihana lakka anyways! Ja kuvan aurinkoisuus saakin mut kaipaamaan kesää. Onneksi ensi kuussa on luvassa kunnon aurinkomatka. B-)

7 kommenttia:

LauraKatarooma kirjoitti...

En kyllä älyä mikset oo näitä aiemmin julkaissu!

Enail kirjoitti...

Ihania lakkoja :)

Liisa kirjoitti...

For The Love Of Lisa! Omg! Jos joskus myyt sen, niin mulle sitten!! :D Ihan vaan nimensä takia. Ja noh, onhan se mun näkönenkin :'D <3

Nena Sofia kirjoitti...

Uih tuo Pow! Ja Peace & Love & Polish! Himotuslistalle täytettä, kiitos vaan :D Ei vaan oikeasti, ihania swatcheja :)

Yue kirjoitti...

Olipas sulle kerääntynyt paljon julkaisemattomia lakkauksia. Ihana tuo Crash.

eekku kirjoitti...

Nättejä kynsiä

Nanne kirjoitti...

Mie ihastuin ihan täysin noihin Glam Polish:n ♡

Lähetä kommentti

 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...