5. maaliskuuta 2015

Värikimara & kultahippulat

Tuorein lakkaukseni on kevättä odottava ja värikäs. Päädyin lakkaamaan jokaisen kynnen eri lakalla - ajatuksenani oli kiinnittää kummitytsyni huomio eri väreihin lopputuloksessa sen sijaan että hän yrittäisi tyypilliseen tapaansa irrottaa kynsiäni. Hyvä ajatukseni toteutui vain osittain..:)


Tässä värikimarassa jopa 4 neljä lakoista on upouusia hankintoja! Vanhempia yksilöitä ovat ainoastaan OPI:n Don't Speak ja Color Clubin Bright Night, joista viimeksi mainittu oli tämän lakkauksen haasteellisin tapaus. Sinisen Bright Nightin pigmentit olivat lähteneet jonkin verran erkaantumaan mutta ajattelin aloittaessani että kyllä ne kynnellä sekoittuvat, mutta eivätpäs sekoittuneet; ensimmäisen kerroksen jälkeen kynnellä oli hurjia erivärisiä raitoja! Ekan kerroksen jälkeen sekoittelin sitten pulloa raivokkaasti pidemmän aikaa ja toinen kerros onkin huomattavasti tasaisemman sävyinen, mutta senkin alta jäi vasurissa pilkottamaan muistoksi tummansininen skraidu...


Butter London merkin Slapper on vihreä ihanuus, jossa lakan laatu tekee oikeutuksen värille joka ei ehkä muuten olisi niin uniikki kokoelmissani. Color Clubin East Austin on herkullinen neonpastellilakka jonka varsinaista väriä äimistelimme tänään kummityttöni kanssa yhdessä - totesin hänelle sen olevan oranssi, vaikka tarkemman väriopin mukaan se ei varmaankaan olisi sitä...? Essien lakat Merino Cool ja Funny Face pääsivät kynsilleni miltei samantien ne ostettuani Sokoksen Essie-tarjouksesta. Ihanat leveät sudit ja kauniit lakat! Kaikkien värilakkojen kuorrutteena komeilee OPI:n Don't Speak, jonka kultahitulat tekevät ylellisen säväyksen lakan kuin lakan päällä. Ainoastaan East Austinin kanssa ne hiukan hukkuvat sekaan.

5 kommenttia:

Nanne kirjoitti...

Ihanan värikkäät kynnet ^.^

eekku kirjoitti...

Kivat

Emma kirjoitti...

ihanaa väri-iloittelua ja ERITTÄIN tehokasta mustan laatikon tyhjentämistä! :D hitsi mua kaivelee toi Don't Speak, se on tosi kaunis mutta jotenkin missasin sen olemassaolon alunperin kun kokoelma tuli...aattelin vaan et se on samanlainen ku Pure josta en ees tykkää, mut toihan onkin tosi paljon kauniimpi!

Nena Sofia kirjoitti...

Oi kuinka ihanan pirteät lakkaukset! <3 Mulla on kanssa tuommoinen höpsö kummityttö joka aina jaksaa ihmetellä tädin kynsiä :D On se vaan suloista :)

E-S kirjoitti...

Nanne & eekku: Kiitti, tytöt! :)
Emma: Mä oon puolestanu skipannut ne OPI:n pari aiempaa kulta-/hopeahitulalakkaa, joten en osaa vertailla... Mutta tää on supernätti ja bonuksena vielä tuo nostalgiaa hönkivä laulun nimi!;)
Nena Sofia: Kiitos! Voidaan olla varmasti yhtä mieltä että (tuollaiset kynsiä ihmettelevät) kummitytöt on kyllä vaan niin ihania.<3<3

Lähetä kommentti

 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...