9. maaliskuuta 2015

Aurinko paistaa & holottaa - OPI: DS Sapphire

Aurinko paistaa, kevät koittaa ja kesäkin on jo kohta ihan lähellä... Jeeee!! :D

Pitkään jatkuneiden, harmaiden vesikelien jälkeen jo pelkkä tänään alkanut päivänpaiste olisi saanut hymyn naamalleni mutta kylläpä levisi suupielet korviin asti töistä päästyäni, sillä loppuviikko mulla onkin lomaa. Kyllä nyt kelpaa olla! Loman kunniaksi hälveni kynsimasis ja aloin lakkailla uusia kynsiä eräällä hololakalla.. Kyseinen lakkaus ei kuitenkaan ole vielä valmis, mutta ajattelin potkaista blogiini pikkuisen eloa julkaisemalla viime kesän auringonpaisteessa lakatut holo-kynnet:


Tämä OPI Designer Series kaunokainen, Sapphire, on jo hieman vanhempaa DS-tuotantoa. Löysin tämän taannoin viime vuonna muutaman muun OPI-herkun ohella. DS Sapphire on vaalea hattaransininen (- eikös Muumilaaksossa ole vaaleansinisiä hattarapilviä?) hologrammilakka ja vaikkei se ehkä ole mikään kaikkien aikojen suosikkini, niin se on siitäkin huolimatta mieluinen.


Kuka muu kuin minä lakkasi tänään auringonpaisteen innoittamana hololakalla? :)

11 kommenttia:

Charming Nails kirjoitti...

Oikein kivaa lomaa, ainakin tänne on luvattu aurinkoa joten nyt on holojen kulta-aikaa :) mulla ehkä taisi olla tämä, en itse pitänyt näin hailakasta mutta sulla se näyttää erikivalta :)

Liisa kirjoitti...

Holoooooooooooo! Kyllä!

Emma kirjoitti...

Itehän oon sopivasti kipeenä heti kun aurinko suvaitsee näyttäytyä eikä lakkailu oikein napeksi tässä flunssassa, mutta jos terveenä oisin niin todellakin holoilisin! :D Ihanaa lomaa!

Unknown kirjoitti...

Kaunis holo :) Ehdottomasti kyllä pitää pian saada holoka kevätaurinkoon!

Unknown kirjoitti...

Siis holoja... Meinasin jostain syystä koko ajan kännykällä kirjoittaa homoja ja näköjään kun sen saa viimein oikein niin tekstinsyöttö korjaa vääräksi ;)

Sole/nailOxtail kirjoitti...

Hauskaa lomaa toivotetaan täältäkin holot kynsillä :)

Fani kirjoitti...

Kyllä se on vaan upea, ei voi muuta sanoa. <3

Unknown kirjoitti...

Muakin rupesi eilen oikein kunnolla holostuttamaan kun oli niin upea kevätauringonpaiste! <3 Mutta ihana hattaransininen tämä kyllä ;)

Dimavarien kirjoitti...

Onpas aivan ihanan sievä Opinen, nuo vanhat DS:ät kaikki kauniita.

Eilistä auringon paistetta on kyllä ikävä, nyt tulee taas lunta. :P Kynsille itsekin laitoin holoa, mutta mutta on onneksi lisäksi termo, niin voi leikkiä edes sillä efektillä. :D

Enail kirjoitti...

Ihastuttava holo :) Itse en vielä intoutunut auringon säteistä holostelemaan, mutta eiköhän sekin hetki vielä tässä kevään mittaan tule.

E-S kirjoitti...

Charming Nails: Kiitti, ei ehkä voisi kevätlomaviikko säiden puolesta parempaan kohtaan sattua. :)
Liisa: Word!!
Emma: Ai-jai.. paranemisia sinnepäin! Ja kiitti!

Helmi L: Eikös olekin? Kännykkänäppäily on kyllä oma taiteenlajinsa.. :D Jos ei sana-arvaus sabotoi tekstiä, niin sitten oma sorminäppäryys ontuu ja itse oon kerran jos toisenkin kirjoittanut lakkoja sanan muodossa 'kakkoja'.. O_o Onneksi oon usein huomannu ja korjannut virheen.
nailOxtail: Thääänks!!
Fani: Ei käy kieltäminen. :)

Viveka Laaksonen: No niin, arvasin että jotain muutakin on pakko holotuttaa! :D
Dimavarien: Vanhoissa DS-lakoissa on viehätystä! :) Täälläkin kyllä eilinen meni taas harmaaksi, mutta loppuviikko näyttää onneksi säätiedotusten puolesta vain aurinkoiselta.
Enail: Kiitti! Jospa tästä sait jo vaikka vähän kipinää, kyllä ne "holofiilikset" vielä kasvaa... :D

Lähetä kommentti

 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...