18. maaliskuuta 2015

Nubar: Rockin' The Garden

Olin ajatellut että tänään lähtisin reippaana lenkille työpäivän jälkeen - nyt kun sain viime viikonloppuna lenkkeilysesongin käynnistettyä tälle vuodelle. Loppuiltapäivä viran toimituksessa osoittautui kuitenkin sen verran kuluttavaksi että kotiin päästyäni koin lenkkiä rentouttavampana vaihtoehtona lakata pikaiset lakka-swatchit! Tutkailin toistaseksi kokeilemattomia lakkojani ja päädyin Nubar -puteleihin, joilla ei ole tullut lakattua kuka tietää kuinka pitkään aikaan... Lakkasin kynsilleni merkin uusimman edustajani, vaaleansinisen Rockin' the Garden lakan, joka on julkaistu vuonna 2013 Eden -kokoelmassa.


Rockin' the Garden on murrettu vaaleansininen lakka, jossa on sinistä ja violettia shimmeriä. Peittävyys edellytti meikäläisen hyppysissä jopa 3 kerrosta. Vaikka pidän lakan värisävyä erittäin sievänä niin se ei kuitenkaan aiheuttanut mussa sen ihmeempiä ihastusta, ja mietin olisiko syy merkissä... Vai voiko merkkiä syyttää?

6 kommenttia:

LauraKatarooma kirjoitti...

Kaunis lakka tää.

eekku kirjoitti...

Nätti lakka

Nena Sofia kirjoitti...

Kaunis lakka! :)

Hauskaa, kun otit esille tuon merkin. Jos tämä nimittäin sattuisi olemaan piCture pOlishin tai muun vastaavan, kaiken kansan himoitseman lakkamerkin tuotos, olisi ihailu luultavasti suurempaa kuin Nubarin, hiukan tuntemattomammaksi jääneen merkin lakalla. Objektiivisuus on välillä vaikeaa, sillä mielikuviin lakasta vaikuttaa kyllä vahvasti mielikuvat merkistäkin, jännä juttu. Eli kysymykseesi siis, kyllä merkkiä voi syyttää :D

Unknown kirjoitti...

Kaunis lakka, näyttää kyllä omalla näytölläni vähän harmaansävyiseltä - oliko se? Haluaisin ajatella, ettei merkillä ole väliä, mutta onhan sillä tietysti. Toki itselläni enemmänkin niin päin, että tulee lähinnä tsekkailtua tuttujen merkkien valikoimaa eikä välttämättä tutustuttua uusiin...

Emma kirjoitti...

Nubar on kyllä mullekin profiloitunut vähän tylsäksi mutta ennenkaikkea todella epätasalaatuiseksi merkiksi, ja kun sitä ei juuri isoissa swatch-blogeissakaan näy niin ei ole hajuakaan uutuuksista yms. Nubarin lakoista on jäänyt mieleen White Peony jolla lakkaaminen oli yhtä jumalatonta helvettiä, muistaakseni neljä tai viisi kerrosta sitä sudin, sekä Purple Rain tai Purple Glitter tms joka oli ihan upea violetti hologlitterjellyjuttu.

E-S kirjoitti...

Katarooma & eekku: Kiva että tykkäätte. :)

Nena Sofia: No sitähän minäkin, en siis ole ainut joka ajattelee näin! Lakkamarkkinat on kyllä loppujen lopuksi aika brändikeskeistä toimintaa, ja Nubar ei kyllä taida keikkua missään merkkien eliitissä... :-/

Helmi L: Se on kyllä ihan fiksukin valinta ettei perehdy joka merkkiin! Jos on löytänyt hyvät merkit, niin eiköhän niiltä jo löydy riittävästi lakkarepertuaari yhden ihmisen tarpeisiin. Mäkin nykyisin koitan toteuttaa sitä, mutta joskus saatan lipsua. Juu, kyllä tässä Rockin' The Gardenissa on hieman harmaata sävyä, mutta pääväri on kuitenkin sininen.

Emma: Tylsä on ehkä mullakin näkemys joka osuu Nubariin, mutta siitäkin huolimatta kompastuksekseni on koitunut esim. vampy Varnish -blogin supersiistit swatchit huonomminkin levittyvistä yksilöitä ja sitten käy niin että munkin on pakko hommailla niitä... Oon tainnut onneksi välttyä merkin pahimmilta lakattavilta, White Peonykin on aivan vieras lakka.

Lähetä kommentti

 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...