28. helmikuuta 2015

Kevättä rinnassa ja kukka-decaleita kynsillä

Nyt löytyy mun kynsiltäni kuulkaas keväisiä kukkia ja pastelliväriä! Haluaisin sanoa että se on varma jo kevään merkki, mutta ehkä on vähän aikaista moiselle toteamukselle. Tämä mun lakkaus oli helpoimmista helpoin toteutettava, sillä värilakan päälle vain lätkin siirtokuvat ja lisäsin glitteriä.


Vaalea lakka on Lime Crime Milky Ways, jota on kynsillä 2 kerrosta ja jälkiviisaana todeten olisi voinut olla vielä kolmaskin kerros. Tykkään joka tapauksessa lakan lämpimästä sävystä; valkoinen, joka mielestäni taittaa johonkin oranssin suuntaan. Otin pitkästä aikaa decalit käyttöön, ja lopputulosta ihaillessani mietin miksi ihmeessä en käytä niitä useammin..? Niiden kanssa kun toivotun kuvion saaminen kynsille on kutakuinkin varmaa, mitä se ei monessa muussa kynsienkoristelutekniikassa ole. Lakkaus olisi jäänyt vähän orvoksi ilman pientä glitterlisää, joten töpöttelin decalien reunoille lopuksi vielä KBShimmerin Happily Ever Aster lakkaa.


Sainpas muuten eilen pitkällisen odottelun jälkeen oman vanhan järkkäriobjektiivini takaisin, ja tämän postauksen kuvat ovat sillä otetut. Objektiivi jäi (tarkoituksella) siskolle Ausseihin marraskuussa, mistä hän lykkäsi sen erinäisistä syistä meriteitse matkaamaan Suomeen ja lopulta 2,5 kuukautta seilattuaan maailmanmatkaaja-objektiivini löysi takaisin hellään huomaani. Ja vaikka kyseinen objektiivi ei kaikessa alkeellisuudessaan ole mikään valokuvauksen valioyksilö, niin on se helppo voida taas valokuvata ihan lähellä linssiä olevaa kohdetta! :-p

Loppuun vielä yhteispotretti omista ja siskolikan lakkauksista, joita kävimme tänään ulkoiluttamassa shoppailukierroksen merkeissä:

6 kommenttia:

Charming Nails kirjoitti...

Ihastelin jo Instassa, todella kauniit ja näyttääpä kivalta KbShimmerin lakalta :)

eekku kirjoitti...

Nätit kynnet

LauraKatarooma kirjoitti...

Ihanat!

Fani kirjoitti...

Todella kauniit kynnet. :)

Nena Sofia kirjoitti...

Ihanan keväiset ja kauniit lakkaukset! <3

Nanne kirjoitti...

Tulee kyllä kevät mieleen näistä, ihanat! ♥

Lähetä kommentti

 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...