9. helmikuuta 2015

Instaidolit: Jauntyjuli


Teemaviikon toisena päivänä vuoron saa Jauntyjuli!


Jauntyjulin kynsitili on kynsikoristeluiden ystävälle helppoa ja kaunista katseltavaa. Valokuvat kynsistä ovat tasalaatuisen onnistuneita, ja lakkaukset itse suorastaan ihania! Neito tekee paljon yksityiskohtaisia koristeluja, mutta julkaisee satunnaisesti myös swatch-kuvia. Katsokaapa esimerkiksi noita valitsemiani 3 ensimmäistä Jauntyjulin lakkauskuvaa; miten inspiroivia ja taidokkaita tekeleitä!

©: Jauntyjuli/Instagram.
Second up is Jauntyjuli on a blog theme week presenting my favourite Instagram nail accounts abroad. I've followed her for some time and her photos are always easy on the eye. She is most obviosly an inspirational nail artist and I often have to take a closer look to see all the details make with skill.
 

3 kommenttia:

salla kirjoitti...

kiitos tästä teemaviikosta, jään innolla odottamaan mitä muita instatilejä tulee vielä esille... oon itse niin surkea seikailemaan ja löytämää uusia tileja instassa, jotenkin löydän aina vaan ne indie-valmistajat mikä käy kalliiksi omalle tilille, joten innolla odotan mitä taiteilijoita teemaviikkosi vielä meille esittelee :)

Anni kirjoitti...

Tätä käyttäjää oon seurannu jo hyvän aikaa itekin, ja nuo kynnet on niiin ihania!

E-S kirjoitti...

salla: Olepa hyvä, mahtava kuulla että teemaviikko saa kiinnostumaan! Toivottavasti lopuista esiteltävistäni löytyy vielä jotain kiintoisaa, en oo varma ovatko kaikki suuria taitelijoita kynsihommissa, mutta persoonallisuus Insta-tileissä on myös ollut vaikuttimena valitoihini. :)
Anni: Jauntyjulilla on syystäkin paljon seuraajia. :) Osaisipa itsekin yhtä hyvin kuin hän!

Lähetä kommentti

 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...