15. helmikuuta 2015

KBShimmer: Periwinkle In Time

Huh hai helmikuuta... Ollaan jo puolessa välissä kuuta, ja mulla oli nyt viikonloppuna tämän kuukauden ensimmäiset päivät jolloin herätyskellon soitto ei vastustanut luonnon kutsua nukkua pitkään. Työ syö ihmeen paljon vapaa-aikaa, ja parina vapaapäivää olen omasta tahdostani ollut kummitytön lapsenvahtina, joten mitään suurenmoisia kynsikoristeluja ei ole kerrassaan ehtinyt tehdä. Viime viikon hoitopäivälle lakkasin kynnet KBShimmerin Periwinkle In Time lakalla:


Tarkka silmä huomannee että lakkaus on kärjistä hieman tummempi kuin tyvestä. Se johtuu siitä että mulla on tämän ihanan, unenomaisen glitter-lakan alla hyvin karkea värinvaihto harmaasta siniseen. Halusin kokeilla miten hyvin lakka lakka peittää, ja kyllähän tuon värinvaihdoksen vielä huomaa 2 Periwinkle-kerroksen jälkeen. Minä tykkäsin lakasta ja kummityttö tykkäsi vissiin myöskin; hän koitti jälleen kerran saada vedettyä kynsiäni irti ja bongasi lakkauksesta myös "timantteja". :D


Sainpas vedettyä kunnialla loppuun eilen päättyneen Instaidoli-teemaviikon. Oli hienoa saada kommenttia että siitä myös pidettiin. Tekstit jäivät ehkä vähän suppeiksi, sillä muutamana iltana olisin ollut valmis nukkumaan jo ennenkuin olin tehnyt seuraavan postauksen julkaisukuntoon... Mutta oli ilo saada toteuttaa teemaviikko lopulta, koska olin hautonut kyseistä teemaa mielessäni jo puolisen vuotta. :)

3 kommenttia:

Nanne kirjoitti...

Oih, onpa kaunis lakka ♡

E-S kirjoitti...

Nanne: No eikös vain! :D

Unknown kirjoitti...

Tosi kaunis lakka! Mulla ei yhtään KBShimmeriä olekaan, mutta ehkä täytyy joskus harkita :)

Lähetä kommentti

 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...