8. marraskuuta 2013

Zoyat ja KBShimmerit videolla

Perjantai tuntuu hyvältä päivältä julkaista jälleen kevytmielistä höpinää videokuvan kera... Joten tässä tulee nyt toisen Helmer-laatikkoni esittelyvideo!Olen kuvannut tämän videon samana päivänä kuin lokakuussa julkaisemani China Glaze laatikon videon, ja itse asiassa olen nyttemmin ottanut tuon videolla vielä näkyvän Antonius-lokerikon pois saadakseni kaikki olevat ja tulevat Zoyat ja KBShimmerit mahtumaan tähän laatikkoon. ;)

4 kommenttia:

eekku kirjoitti...

Tosi kiva video jälleen ja se voittamani lakka on kyl kaunis.Kiitos siitä viel kerran sekä eilisestä seurasta vaik se nyt meni vähän heikosti.Oli silti kiva nähdä ja jutella =)kuullaan taas.Nii ja paljon ihania lakkoja sulla tuollasia erikoisuuksia ja noi zoyat

Bambi kirjoitti...

Voi mitä kuolausta tämä video aiheutti! Jos vain jaksat niin tee toki näitä videoita lisää, kauniita lakkapulloja on aina ilo katsoa :)

Kati kirjoitti...

Ihania lakkoja kaikki!:)
Lisää näitä videoita? Tosi kiva oli katsoa :)

E-S kirjoitti...

eekku: Kiva kuulla että tykkäsit videosta sekä tietty lakasta - mä itse asiassa just tuumin että pitäisiköhän tänään lakkailla juurikin Wrapper's Delightilla pikkujoulurientoihin, kun on töiden jälkeen niin vähän aikaa että sillä sais nopsasti jouluisaa kynsille... Ja, kiitti kun kutsuit mut mukaan. :)

Bambi: Mahtavaa! Inspiraation iskiessä varmasti kuvaan lisää. :D

Kati: Kiva kun kommentoit; ilahduttaa kuulla että video on ollut mieleen. Lisää saattaa vaikka tullakin joku päivä... ;)

Lähetä kommentti

 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...