17. marraskuuta 2013

Pikkujoulu-fail

Nyt tulee vuoroon viikon takaiset pikkujoulukynteni eli "keilauskynteni," koska pikkujoulujen ohjelmanumerona oli hohtokeilausta, jossa onnistuin sekä lohkaisemaan palasen oikean peukalonkynnen sisäkärjestä että myös viimeisellä kierroksella heitettäessä vasurilla sain senkin käden peukaloon halkeaman alut molemmille sivuille!! Vähänkö harmitti koska vasemman peukalon kynsi oli ylpeydenaiheeni siihen asti, mutta ei auttanut kun lyhentää... Enkä siis todellakaan voi suositella keilaamista pitkäkyntisille, vaikka muuten hauska laji onkin kyseessä.

Näistä lakkauksista en meinannut saada hyvää hyvää kuvaa sitten millään. Ehkä se johtui siitä että nämä ei läheltä katsottuna ole mitenkään ihmeellisen kauniit mutta pienen matkan päästä näyttää ihan hauskalta:


Alimmaisena on OPI:n My Very First Knockwurst, jo aiemminkin käytössäni ollut hyvä vaalea peruspinkki. Leimaukseen löytyi taas uusi MoYou laatta: xl-kuvioinen Pro 03. ja leimauslakkana toimi China Glazen Ruby Pumps, joka ei kyllä ole paras mahdollinen lakka leimaukseen, koska se saa oikean syvyytensä vasta kunnolla lakattuna ja kerroksittain. Mutta tulihan leimattua. Hopea-glitter päällimmäisenä on Essien Set In Stones.

MoYou Pro laatta 03.
Milloinkohan sitä onnistuisi pikkujoulukynsissään sen verran hyvin että niitä voisi ilolla muistella jälkikäteenkin? Nämä eivät ihan yllä siihen kategoriaan, kuten eivät viimevuotisetkaan lakkaukseni jotka harmi vaan muistan kuitenkin oikein hyvin...

Jokos te olette viettäneet pikkujouluja, ja oletteko onnistuneet sinne tehdyissä lakkauksissanne? ;)

7 kommenttia:

Belegwen kirjoitti...

Mä olen myös aikoinaan katkonut kynsiä keilatessa, joten en nyt edes uskaltaisi kokeilla...
En kyllä olisi kuvan perusteella uskonut sun käyttäneen ruby pumpsia, mutta näköjään silläkin voi leimata! :-)

Heidi kirjoitti...

Tulee mieleen karkkikynnet :) Hienot!

E-S kirjoitti...

Belegwen: Juu, ei tuota varmasti Ruby Pumpsiksi osaisi veikata kun se noin ohenee ja "hempeytyy" vaalean lakan päälle leimattunua, mutta se se on! :) Toi keilaus kynsien kanssa on ehkä vähän sellainen priorisointikysymys, itse varmasti lähtisin tilaisuuden tullen uudestaankin sillä mä en oikeastaan voi muutenkaan pitää hirmuisen pitkiä kynsiä...

Heidi: Väri on kieltämättä aika karamellinen.. Kiitos!

Jenni kirjoitti...

Keilalu on vaarallista, myöskin olen kynsiä katkonut ja meni vielä molemmista käsistä. En tiedä miten se oli mahdollista.. :D

Mun mielestä kynnet on ihanat, sopivasti pikkujouluiset ! =)

E-S kirjoitti...

Jenni: Kiitti kehuista! :) Sä oot keilannut molemmilla käsillä ja ilmeisen kovaa... toivottavasti tuli ainakin kaatoja, vaikka kynnet meni?! ;)

Emma kirjoitti...

Oho, en ois ikinä uskonut että tuo leimalakka on Ruby Pumps :D minusta nämä on tosi kauniit :)

E-S kirjoitti...

Emma: Kiitoksia! Juu, siis mun piti itsekin postausta tehdessä kahteen kertaan varmistella että leimasin todellakin Ruby Pumpsilla, mutta se se vain oli kun käytetty lakkavalikoima nökötti pöydän reunalla.

Lähetä kommentti

 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...