15. marraskuuta 2013

Serenaden OPI:tut jutut

Mun blogini ei ole aiemminkaan luonut mainetta kronologisilla juonenkäänteillään, joten eipä anneta häiritä sen että mun viikon takaiset pikkujoulukynteni jäävät yhä vain odottamaan julkaisuvuoroaan sillä nyt haluan näyttää tuoreeltaan kynnet, lakkaostokset ja muut tunnelmat Tukholman risteilyltä!


Purjehdin siis pari edellistä yötä äidin ja siskoni kanssa Silja Serenadella, ja meillä oli varsin mukava reissu. En odottanut tekeväni kummempia lakkaostoslöytöjä tällä reissulla, sillä valikoimien laajuus ei mitenkään mullistavasti avartununut merillä tai sen jälkeen maissakaan. Kiinnyin kuitenkin melko kohtuuttomasti aluksen kosmetiikkamyymälän kaksipuoliseen OPI-hyllykköön, jonka alahyllyjen tummempia sävyjä ihastellessani kyllä polvinivelsiteet huusivat armoa. OPI:t olivat laivalla hieman edullisempia kuin maissa, joten ajattelin että voihan sitä nyt laivalla vähän hummailla ja ostaa OPI:n taikka kaksi - varsinkin kun sain isältä sitä varteen oikein rahaa! :D Tällaiset helmet sieltä sitten hyppäsivät matkaani:


I Snow You Love Me glitter-lakka on nelikosta ainoa, jonka ostin tarkemmin sanottuna Åhlensilta Tukholmasta, jossa se oli tarjouksessa 120 kruunua. Åhlensilla bongasin muuten myös Ciaté-merkin kynsilakkakalenterin sekä jonkin toisen kosmetiikkajoulukalenterin (jossa olisi parissa luukussa kynsilakka), mutta huomiohuomio: maltillisena kuluttujana en sortunut kumpaankaan!! ;-)
Tukholman Kicksissä ihailin kovasti Mariah Carey Holiday lakkoja, jotka eivät netissä näytä yhtään niin hienoilta kuin livenä. En ollutkaan tajunnut miten ihania lakkoja kokoelmasta oikeasti löytyykään. Joudun varmasti nyt tilaamaan niitä vielä muutaman kappaleen lisää todettuani että jo aiemmin hommaamani In My Santa Suit ja Warm Me Up eivät valitettavasti riitä alkuunkaan...
Punainen I'm Not Really A Waitress oli ensimmäisen risteilyillan ainut lakkahankintani ja mielestäni hyvä sellainen. Olin jo ikuisuuden ottanut mittaa vaaleanpunaisen shimmerisen Princesses Rule! lakan kanssa ja jopa hakemalla hakenut syitä olla ostamatta sitä... Nyt enää enää voinut vastustaa kiusausta - mieleni tekee kovastikin nyt OPI:n vaaleanpunaisen sävyjä, Princesses Rule! oli nyt pakko ostaa, varsinkin kun iskä tavallaan oikeastaan halusi ostaa sen mulle tuliaisena. Samoin kuin Flashbulb Fuchsiankin; hyvät valinnat, iskä! :D

Edelleen jäin nyt haluamaan lisää OPI:n pinkkejä lakkoja... Mikäköhän olisi se paras? Aphrodites Pink Nightie, Italian Love Affair, Pink Friday, Japanese Rose Garden, Suzi & The Lifeguard, Pedal Faster Suzi...?!?

Esitelläänpä vielä lakkaukset joissa liikuskelin risteilyllä:


Kynsillä on Zoyan Paytonia ja Essien Penny Talkia, joista viimeksi mainittu on kyllä mainio lakka leimaukseen kuten usealta kynneltä näkee! Paytonilla puolestaan leimasin nimettömien ja peukaloiden Essien päälle, mutta koska efekti jäi mielestäni tylsäksi niin ripsuttelin tyviin vielä KBShimmerin Bejeweled lakkaa. Leimatut tähtikuviot löytyvät MoYoun Princess XL-14 laatasta.

Kuten arvonsa tunteva kynsibloggaaja tekee niin kuvasin nämä lakkaukset vasta parin käyttöpäivän jälkeen, jotta saan kärkikuluman kivasti ikuistettua blogiin! Niin paljon kuin nimenomaan juuri kärkikulumat valokuvissa minua juuri ärsyttääkin...

Mulla oli botskilla mukana armoitettu arsenaali kynsilakkoja, joista sisko poimi kynsilleen OPI:n A Definite Moust-Haven, jota höystettiin parilla glitterlakalla ja äiti valitsi Zoyan Chynan, jota hän ei olisi valinnut jos olisi muistanut sen olevan röpöpintainen... :D Myös varpaat lakattiin mutta niitä ei tällä kertaa ole kuvissa, kun meinasi olla hankalaa jo pelkästään tämä käsien yhteiskuvan saaminen.

Risteilijöiden kynnet...

6 kommenttia:

June kirjoitti...

Ihanat kynnet, miksköhän en ole ikinä tajunnut leimata penny talkilla :D kivalta kuulosti teidän reissu, mullekkin kelpais nyt risteily.. :)

Janita kirjoitti...

Todella kivoja lakkahankintoja teit! Minäkin haluan risteilylle :Dd
Ja on kyllä upeat nuo kyntesi! Kultainen leimaus sopii todella hyvin muihin lakkoihin :)

Fani kirjoitti...

Ihania noi kaikki lakat ja kynnet myös! :)
Olisi kiva päästä itsekin risteilylle, mutta kun mä en oikeen tykkää olla laivalla :/

E-S kirjoitti...

June: Kiitos, ja ole hyvä leimausvinkistä. ;) Laivalla on kyllä silloin tällöin käytynä ja hyvässä seurassa ihan hauskaa. :)

Janita: Tuplakiitokset! Kultaiset leimaukset alkaa jo olla sellainen "varma valinta" lakkauspuuhissa... :D Hih, sit vaan risteilyä varailemaan?

Fani: Kiitoksia, kiitoksia! :) Miks et tykkää olla laivalla... tuutko huonovointiseksi?!

Fani kirjoitti...

Voin todella pahoin aina laivalla.. :/ mä kun tykkäisin niin käydä, mutta ees ne matkapahoinvointi lääkkeet ei auta, koska mulle tulee niistäkin huono olo :/

E-S kirjoitti...

^Öh.. onpa tylsää! Toi varmasti syö aika radikaalisti fiilistä lähteä laivalle. :(

Lähetä kommentti

 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...