27. marraskuuta 2013

Candyshopin pikkujoulut

Suvi pyysi ystävällisesti minua mukaansa viime viikon torstaina Candyshopin pikkujouluihin Helsingin Lönnrotinkadulle. Olin niin mielissäni tästä kutsusta että mua ei edes yhtään harmittanut siirtää hammashoitokäyntiä seuraavalle potentiaaliselle ajankohdalle (eli jonnekin ensi vuoden puolelle).. First things first! :)

Candyshop oli tätä ennen aiemmin edustanut minulle ainoastaan netissä toimivaa verkkokauppaa ja ah-niin-ihania Butter London lakkoja, mutta nyt pääsin toteamaan että putiikilla on myynnissä myös muita tuotemerkkejä ja että todellakin on olemassa myös soma pikku liiketila, jossa voi ihan fyysisestikin aukioloaikoina pyörähtää ostoksilla.

© Suvi
Candyshopin omistaja Heidi tarjoili meille bloggaajavieraille poskia kuumottavaa glögiä sekä herkullisia, itsetehtyjä kuppikakkuja. Nams! Hän myös esitteli meille hyllyiltä löytyviä tuotemerkkejä ja kertoili toki niitä näitä muitakin juttuja. Hänestä jäi tosi symppis vaikutelma, joten jos niikseen tulee niin varmasti voi mielellään asioida putiikissa toisemmankin kerran!

© Suvi
Liikkeessä, jossa on tarjolla ihon- ja hiustenhoito, kosmetiikka- ja kynsituotteita, rajautuu meikäläisen innostus eritoten tietenkin kynsilakkoihin. Niinpä tietenkin Rococo Nail Apparelin ja Butter Londonin lakkojen sävyjä tuli tutkailtua hyvinkin hartaasti. On vain harmillista että Candyshop lopettaa Butter Londonin myynnin; enää on myynnissä nyt hyllyillä löytyvät pullot. Ostin itselleni sieltä vielä löytyneen keväisenvihreän Bossy Bootsin. Rococo merkki on puolestaan tullut valikoimiin ihan vasta ja minullekin sikäli uusi tuttavuus että en ole aikaisemmin kokeillut merkin lakkoja lainkaan. Nyt saimme kuitenkin Heidiltä ihanat pikkujoululahjat, jotka onneksionneksi olivat kynsilakkoja!!! Mun sävyni oli Starlet -niminen, jota täytyy pikapuoliin kyllä päästä testailemaan.


Candyshopin hyllyiltä löytyy Burt's Beesiä; merkki jonka tunnistin heti, koska mulla löyty yksi niiden ihan lemppariyövoide. Oon kyllä tosi surkea antamaan mitään määritelmiä voiteista mutta tuota Radiance Night Creamia voin kyllä käyttökokemusten perusteella suositella herkälle sekaiholle. (Whaaat - minä jakamassa voidevinkkejä, mitä ihmettä?!!) Hyllyiltä myöskin löytyvä Pai Skincare jäi jotenkin vähän myös houkuttelemaan minua. En ollut merkistä aiemmin edes kuullut, mutta se oli voittanut jonkin Trendi-lehden suosikkituotepalkinnonkin....

Rahua oli mulle ihan umpivieras merkki, mutta mun kukkaronnyörit olivat (taas kerran) höllällä ja Rahuan luonnonmukaiset ainesosat pähkinästä lähtien kuulostivat niin hyviltä että minä päätin ottaa putelin sitä lajia kokeiluun.

Iso kiitos Heidille ja Suville kutsusta! Iltama oli mieluisa, ja oli hauska nähdä muutama tuttu bloginaamakin tuntemattomien joukossa. :)

6 kommenttia:

eekku kirjoitti...

Oli varmasti kiva tapahtuma =)ja mie niin ootan tulevaa tapahtumaa.Tiiät mistä puhun.Saithan sähköpostia ?

E-S kirjoitti...

eekku: Juu, mukavaa oli! Sain eilen jo sun sähköpostin ja nyt sit lopulta vastailinkin, mä odotan kanssa innolla. :)

Sissi kirjoitti...

Pain jotain kosteusvoidetta testasin joskus ja tykkäsin siitä älyttömästi, en vaan raaskinut ostaa kun ne on aika arvokkaita hankkia:/

E-S kirjoitti...

Sissi: Sehän se hinta munkin ostohaluja ihme kyllä hieman hillitsi. Mutta kiva kuulla että oot tykännyt, sikäli mikäli mä joskus vielä sorrun...

Emma kirjoitti...

Ne Pait tuoksui aivan mielettömän hyvälle! Into laantui kun hintalappua katoin, mutta ehkä joskus...

E-S kirjoitti...

Emma: Hmm... ihan kaikkea ei varmaan oo tarkotettu saatavaksi? Mutta saahan sitä haaveilla että jos vaikka joskus :)

Lähetä kommentti

 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...