30. marraskuuta 2013

"Eilen torin laitaan kasvoi mandoliinipuu.." ♪♪♫

Jätin nyt postauksen otsikkoon pientä mysteeriä Miljoonasateen kappaleen laulun sanojen avulla, mutta kyseessähän on tietenkin perinteinen ylistys hulluudelle eli se hetki kuusta kun pistetään pullot riviin ja ihaillaan niitä! :)

Zoyat tulivat mulle Eepparista (Ebay) heti marraskuun alussa, ja nämä ovat mielestäni ehdottoman hyviä hankintoja kaikki. Vaaleansinistä tikkuglitter-unelmaa Mosheenia ja punaviinin väristä Paytonia olen jo ehtinyt käyttääkin, mutta sininen Dream ja Pixie Dust Godiva odottelevat vielä vuorojaan.

China Glazen Howl You Doin' oli "Halloween-höyrähdykseni", joka toimii korvikkeena OPI:n Merry Midnightille, jota en koskaan saanutkaan. OPI:n DS Mystery ja Miss You-niverse tulivat tummien lakkojen tarpeeseeni, joka on ollut ihmeellisen suuri nyt loppuvuoden aikana...Tarviikohan niitä ihan kaikki tummia edes?

Deborah Lippmannit tilasin viikko sitten Loveit.fi:n alesta, sillä ihastelimme sinistä Va Va Voomia erään bloggaajan kynsillä Candyshopin pikkujouluissa. Siitä tuli heti selkeä must-have-lakka (eikä pelkästään minulle...) ja samalla hommasin myös viheriäisen Shake Your Money Makerin, joka kuuluu myöskin DL:n Jewel Heist -kokoelman herkkuglittereihin. (Glitter And Be Gay multa löytyikin jo entuudestaan.) DS Mystery diivaili ja änkesi näköjään myös tähänkin kuvaan, vaikka esiintyi jo edellisessäkin... China Glazelta tilasin parin jouluun sopivaa sävyä: Sugar Plums ja Mistletoe Kisses, joista jälkimmäinen on ehtinyt jo kynsillekin.

Sitten vähän herkempiä sävyjä kaiken tumman ja jouluisan sekaan. Essien Warm & Toasty Turtleneck, Color Clubin Pucci-licious, Rescue Beauty Loungen Aqua Lily ja OPI:n Dining Al Frisco. Näitä en ole vielä ehtinyt kokeilemaankaan, mutta kaikki ihastuttavat kovasti.

Essien mielipiteitä jakavasta Encrusted Treasures kokoelmasta löysin omat suosikkini Lots Of Lux ja On A Silver Platter, jotka on yksinkertaisesti ihania. Luxilla lakkasin jo siskon varpaat botskilla ja luulen että hän piti siitä.. ;) Essien Lux Effects glitter-sarja sai täydennystä kahdella lakalla, Jazzy Jubiliant ja Sparkle On Top, joita minä odottelin ilmestyviksi kuin kuuta nousevaa. Kaiken se odotuksen jälkeen nämä olivat kuitenkin aika lailla vain keskinkertaisia, ja tykkään esimerkiksi noista kahdesta ensiksi mainitusta lakasta enemmän...

Rococo Nail Apparelin Starletin sain lahjaksi Candyshopilta. Butter Londonit puolestaan lisääntyivät loppukuusta rivakkaa vauhtia, sillä ensin ostin itse Candyshopista tuon vaaleanvihreän Bossy Bootsin. Sitten yhtenä iltana siskoni soitti minulle yllättäen ja kysyi että kannattaisiko tällainen Kerfuffle (vas.) hommata kirpparilta muutamalla kolikolla, mihin minulla oli heti selkeä vastaus; "kyllä"! Yllärinä sieltä tulikin minulle sitten myös toinen sävy tuliaisina, Trout Pout, ja olen aivan onnesta soikeana ihanan siskon yllättävästä osallistumisesta lakkakokoelmani kartuttamiseen.  

8 kommenttia:

eekku kirjoitti...

Kivoja ostoksia ja kohta tulee taas lisäystä =)

Bambi kirjoitti...

Ooh. Ootpa taas hankkinut kaikkea ihanaa!

Kaisa kirjoitti...

Oooooooooooh :P

June kirjoitti...

Ihania ostoksia!

Vakketyöläinen kirjoitti...

Ihania lakkoja :)

Fani kirjoitti...

Muuuuutama lakka :D itseasiassa tuolla on muutamacsama, jotka oon itekin ostanu :)

E-S kirjoitti...

eekku: Ja mihin ihmeeseen ne kaikki oikein mahtuu lopulta...?! :D
Bambi: Mä oon niin samaa mieltä, miten sitä aina löytääkin kaikkea tällaista...
Kaisa: ;)

June: Indeed!
Tiia Minttu: No eikö vain!?
Fani: Jo vain taas tässäkin kuussa... Jokos sun "muutamat" on esitelty?! Pitää päästä tarkistamaan mitä samoja meille on tullu :)

Fani kirjoitti...

Vielä en oo kerinny esittelemään :D

Lähetä kommentti

 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...