11. marraskuuta 2013

Bloggerin murjomat kuvat + Golden Rosen tekstuurilakkaus

Männä viikolla tuli tempaistua kynsille paritkin eri lakkaukset mutta niiden siirtymisessä blogiin asti on ollut havaittavissa jotakin vaikeuksia. Ensinnäkään kuvat eivät ole siirtyneet itsekseen kamerasta koneelle - tämä ei ehkä vielä yllätä ketään. :) Toiseksi ne eivät meinanneet siirtyä silloinkaan kun aloin siirtämään niitä; "laitetta ei tunnisteta" tai sitten kuvansiirto jää jumiin, justjust, kiitos vaan... Kolmanneksi ja eniten minua on ärsyttänyt muutamassa edellisessä postauksessa havaitsemani huono kuvanlaatu, joka on ilmennyt vasta kun kuvat ovat bloggerissa - eli se on bloggerin vika!

Pikkuisen kyllä se kaihertaa se että kun ensin yrittää ottaa mukamas mahdollisimman hyviä kuvia, ja sitten Blogger rusikoi ne ihan soseeksi! Murrrrr... Muistan ainakin Korukynsillä -blogissa olleen vastaavia ongelmia jo joskus aiemmin ja muillakin bloggaajilla, mutta koska asia ei koskenut itseäni ennen tätä niin en vaivautunut tuolloin selvittämään sen tarkemmin miten asiat ratkaistiin. Itse olen nyt testimielessä muuntanut parin edellisen postauksen kuvat jälkikäteen png-muotoisiksi (perinteisen jpg:n sijaan), mutta en ole varma onko lopputulos kuvien katseltavuuden kannalta edelleenkään hyvä.

Tässä sitten viime viikon puolivälistä jäähileen sineä kynsillä à la Golden Rose, Holiday 55:


Liikuskelin yhden päivän pelkässä kauniissa vaaleansinisessa tekstuurissa, kunnes seuraavana päivänä intouduin vielä leimaamaan kukkakiemuroita päälle Golden Rosen tummansinisellä lakalla numero 16 MoYoun xl-kuviolaatasta Pro 14.

13 kommenttia:

June kirjoitti...

Ihana lakka! :) Innostun tekstuureista aina vaan enemmän, tekisi mieli ostaa niitä kaikissa mahdollisissa väreissä :D

Sissi kirjoitti...

Tosi nätti on! Mulla on ollut myös kuvaongelmia, lataan kuvat nykyään png-muodossa varmuuden vuoksi.
Onko sulla toiminut moyoun laatat ihan ongelmitta?

Funky and Fifty kirjoitti...

Ompas nätti lakka! Saako kysyä että mistä GR tekstuurin löysit eli ostit?

Kati kirjoitti...

Onpa nätti lakka :)
Tekstuurit on kaikki tosi kivoja,itse omistan vain kaksi mutta eiköhän tule hommattua lisääkin:)

Janna kirjoitti...

Tosi kaunis ja ihanan talvinen tekstuurilakka. :)

Heidi kirjoitti...

Hirmu kiva lakka! :) Ja leimaukset sopii tosi hyvin noihin.

Fani kirjoitti...

Kynnet näyttää todella hyvältä :)

Passion for nails blogin kirjoitta suvi on tehnyt postauksen tuosta kuvien rakeisuudesta ja miten sen saa korjattua! :o

eekku kirjoitti...

Nämä oli kauniit ilman leimaakin mutta myös leimalla tosi nätit

Riikka / LA LA LAND kirjoitti...

Voi kun on nätti lakka! Nyt rupesi vähän harmittaan, ettei noita tullut kesällä ostettua :/

Ootko muuten lähiaikoina tekemässä Harlowlle tilausta? ;)

Sannu kirjoitti...

Nätit on :).
Minä siirryin lataamaan kuvat Flickrin kautta, kun meni äly bloggerin kanssa. Yksi välivaihe lisää, mut kuvat säilyy parempana.

Xalla kirjoitti...

Voi miten kaunis lakka...! Liekköhän tuo värisävy lähelläkään Isadoran Sky Crush lakkaa?

E-S kirjoitti...

June: Eikös olekin?! Tekstuureilla saa kyllä sellasia "nättiä helposti" lakkauksia. Hyvä jos maltat kerätä vain kaikkia eri tekstuurivärejä, eikä sen lisäksi myös kaikkien eri merkkejen eri värejä... Sekin vaara näissä aina piilee ;)

Sissi: Thanks! MoYoun laatat on toimineet pääasiassa aivan mallikkaasti, mutta parissa satunnaisessa kuviossa on tullut vastaan se ongelma että kaiverrettua osaa on ehkä liikaa ja kuviosta ei meinaa saada siistiä... Mutta useammasta laatasta noita kuvioita on ihan vain muutama hassu.

Funky and Fifty: Kiitos! Ostin tän lakan kesällä Kampista Golden Rosen maahantuontiliikkeeltä (Beauty Brands co.), joka harmi vaan lopetti toimintansa jostain syystä syksyn tullen.

Kati: Kiitos! Muutama eri väri pitää ehdottomasti olla, jos tekstuureista tykkää ;)

Janna: Kiitos! Minustakin tämä sopi hyvin talvenodotustunnelmiin.

Heidi: Kiitän!! :)

Fani: Thanks! Konsultoinkin Suvia oitis ongelmasta, kiitos vinkistä :)

eekku: Molempi parempi siis... Mun oli tapani mukaan pakko vielä lisätä edes "jotain pientä" :D Kiitos!

Riikka: Eikö ookin! Ja pöljää kyllä että se liike oli olemassa vain kesän ajan... Mä yritän tehdä Harlowille tilsun heti kun uudet lakat täyttyvät jälleen hyllyyn. Mulla tulee kyllä aika paljon tilaukseen itsellenikin jo... köh-köh... mutta jos sulla on ihan pari lakkaa himotuslistalla niin voit laittaa mulle vaikka s-postilla niin laitan ne sulle tilaukseen?! :)

Sannu: Kiitoksia! Tuo kuulostaa siltä että voisin itsekin toimia noin mutta oon kehitellyt itselleni jonkin ongelman Flickrin kanssa, kun oon tehnyt ja unohtanut tunnukset sinne jo vuosiavuosia sitten, eikä niitä saanut mitenkään helposti uusattua nyt... :-/

Xalla: Kiitti! Voipa hyvinkin olla melko samanlainen lakka - mitä nyt googlesta katselin noita Sky Crushin swatcheja. :)

Riikka / LA LA LAND kirjoitti...

Laitan sulle meiliä ;)

Lähetä kommentti

 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...