14. syyskuuta 2017

Picture Polish: Rose

Jemmasin Picture Polish Rosea laatikossa melkein puolitoista vuotta ennenkuin lakkasin sillä vastikään kynteni. Ehdin jo ajan kuluissa epäillä että lakan väri ei olisi se omin minulle, mutta olin väärässä. Rose on juuri passelin värinen ja aivan ihana tapaus! Näköjään todella täytyy kaikki lakat testata omille kynsille ennenkuin voi tietää onko sävy sopiva ja mieluisa juuri itselle... Ja sitä testailuahan tässä on aina kovasti yritetty tehdäkin.


Pinkin ja punaisen välimaastossa olevia sävyjä on lakkamaailma pullollaan, mutta ne pienet nyanssit sävyeroissa ovat ratkaisevia. Tämä hieman marjaisan sävyinen pinkki sopinee kuitenkin aika moneen makuu, luulisin. Rose nousi nyt oitis Picture Polish suosikkeihini!


Täällä podetaan jotain ihme kurkkutautia jo toistamiseen tällä syksylle, joka hädin tuskin on alkanutkaan ja voisi kuvitella ettei tässä nyt vielä olisi ehtinyt vilustua ainakaan. Yleensä mä on sairastellut flunssan enimmillään noin kerran keväässä ja syksyssä... Oletteko te vielä säästyneet syysflunssalta?

5 kommenttia:

Charming Nails kirjoitti...

En ole säästynyt, olin yhden viikonlopun niin ärsyttävässä taudissa. Ja maanantaina alkoi työt enkä viitsinyt olla heti poissa. Mynthonia turpaan ja kotona mustaherukkamehua, sillä selvittiin. Toivottavasti selviä taudista äkkiä! Rose on tosi ihana <3

Sissi kirjoitti...

Rose on yksi mun lempisävyjä, aivan ihana <3

LauraKatarooma kirjoitti...

Kaunis Rose!

Marppa kirjoitti...

Rose on tosi nätti. Mulle se ei kuitenkaan ole ihan passeli. Mun ihonväri kun on HYVIN vaalea, ja sormet ajoittdin jopa sinertävät, Rose näyttää vähän tunkkaiselta. Mulla se ei ole ollenkaan niin kaunis ja heleä, kuin monissa kynsikuvissa. :/ En kumminkaan luovu siitä. Kaunis se on, vaikkei olekaan niin täydellinen. :)

E-S kirjoitti...

Charming Nails: Sairastelu on kyllä niin tympeää, ja huonot ajankohdat sen kanssa ottaa vielä moninkertaisesti pannuun. Mä yhä niistelen, mutta ehkä olen jo työkelpoinen eli kelloa soimaan vaan aamulla taas...

Sissi: Kiva kuulla että tykkäät sinäkin siitä. =)
LauraKatarooma: Kiitos kommentista. :)

Marppa: No kiva kuulla tuokin aspekti että Rosen värin ei kaikille tunnu niin mainiolta, mä kun niin ehdin ajatella että se oli hyvinkin kaikille sopiva.

Lähetä kommentti

 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...