10. syyskuuta 2017

Yöjuoksukynnet

Mä selkeesti tykkään perinteistä kynsijutuissani. Oon postaillut lähes joka vuosi muun muassa Vappu-, Ruisrock- ja Midnight Run -lakkauksia. Ja tällä kertaa tulee esittelyyn viimeksi mainitut kynnet, joiden kanssa osallistuin eilen Midnight Run tapahtumaan Helsingissä.


Koska kivoiksi todetut traditiot tosiaan miellyttävät minua niin nappasin myös raitaidean parin vuoden takaisista Midnight Run -kynsistäni. Kynsillä on valkoisen lakan päällä China Glazen Red-y To Rave lakkaa, jonka korallinoranssi väri osui lakoistani ehkä eniten yksiin tämän vuoden juoksupaidan väriin. Vapaalla kädellä sipaisin päälle vielä vauhtiraidat Rican Whiteout leimauslakalla, jonka arvelin olevan sopivan pigmenttinen ettei tarvitsi tuhatta kertaa kerrostella. :) 


Tänä vuonna jälleen tapahtumassa oli sateen uhka mutta vain loppumatkasta ripsutteli vettä ja kengät pysyivät kuivina - toisin kuin viime vuonna, jolloin satoi kuin saavista kaatamalla... Mä juoksin mieheni kanssa, mutta yhdessä mentiin vain kilometri jonka jälkeen minä raskassykkeisenä menijänä jäin odotetusti rauhallisemman tahdin hölkkäilijöihin ja hän paineli menemään edellä. Oma tavoitteeni täyttyi kun jaksoin jolkotella maaliin asti kaikki 10 kilometriä ihan hyvässä kunnossa. :) 


Kynnet sopivat mielestäni täydellisesti asuun ja tapahtumaan. Red-y To Rave sopi myös nimensä puolesta Midnight Runiin, koska juoksureitin parilla musapisteellä soitettiin aivan kamalaa reivijumputusta. Niiden kohdalla yritin vauhdittaa hölkkää entisestään, jotta pääsisin nopeasti eroon teknojytkeestä... =D

3 kommenttia:

SΔRΔGΔLΔXY kirjoitti...

Kivat teemaan sopivat kynnet :) Hyvän matkan jaksoit juosta, onneksi olkoon! :)

Nena Sofia kirjoitti...

Perinteet kunniaan! :D Ihanat kynnet, ja toden totta teemaan sopivat :) ♥

E-S kirjoitti...

SΔRΔGΔLΔXY: Kiitos paljon, tiukkaa teki mutta selvisin. :)

Nena Sofia: Nimenomaan! Suuret kiitokset! <3

Lähetä kommentti

 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...