27. syyskuuta 2017

Mustaa matkan loppuun

Olen joskus lukenut mielipiteiden vaihtoa netissä siitä onko soveliasta lakata kynnet hautajaisiin. Joidenkin mielestä kynsien lakkaaminen edustaa turhaa itsensä korostamista, mutta minusta siistit lakkaukset voivat olla osa vieraan asiallista habitusta tilaisuutta kunnioittaen.


Vastikään erään maallisen matkan päättymisen tilaisuudessa mulla oli kynsillä musta ranskis-lakkaus, jonka tein The Body Shopin Smoky Rose lakalla. Toteutin sen tippitarroilla, joilla saan välillä aikaiseksi hyvinkin onnistuneita ranskis-rajoja mutta joskus raja jää vähän epätarkaksi - niin kuin nytkin muutamassa kynnessä mutta se ei häirinnyt. Peukaloiden ja nimettömien kynsille laitoin mustien kärkien jälkeen vielä KBShimmerin kultaisia kukka-decaleja. Mielestäni nämä olivat vallan asialliset lakkaukset mustan asun täydennykseksi.


Kuolema kulkee,
kaatuvi kukka, puu. 
Nukkuos jälkeen päivätyön pitkän, 
nukkuos, 
lämmin on helma Suomen. 
(Eino Leino)

6 kommenttia:

Yue kirjoitti...

Osanottoni. Minusta hautajaisiin voi lakata kynnet. Ne on osa asua. Ei tietenkään mitään neonpinkkejä, mutta juurikin tummat tai nudet.

Marppa kirjoitti...

Otan osaa. Mun mielestä kynnet voi lakata hillitysti. Tää sun lakkaus on tyylikäs ja varsin sopiva hautajaisiin.

LauraKatarooma kirjoitti...

Otan osaa. Ja kynnet on kauniit. Tuumin lisäksi semmosta, että tuskinpa hautajaisissa kukaan tuijottaa sen kummemmin toisten kynsiä.

Charming Nails kirjoitti...

Otan osaa! Olen kyllä lakannut hautajaisiin siististi ja neutraalisti. En ehkä laittaisi mitään kirkasta, tumma on aina hyvä valinta :)

Nena Sofia kirjoitti...

Kauniit, hyvin tilaisuuteen sopivat kynnet ♥ Osanotot myös minun puolestani!

E-S kirjoitti...

Kiitoksia osanotoista ja kannanotoista, naiset. <3

Lähetä kommentti

 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...