17. lokakuuta 2017

Kynnet Nykissä

Blogia en ole hetkeen päässyt päivittämään, kun mulla on nyt ollut vähän kaikenlaista mukavaa ja muutakin. Mainittavimpana tapahtumana tässä on ollut odotettu reissu New Yorkiin, josta viikko sitten palasin kotiin. Puolessatoista viikossa kiertelimme neljän naisen seurueella Manhattania ja Brooklynia rennolla tahdilla käyden läpi tietysti "pakollisia nähtävyyksiä" Vapauden Patsaasta Broadway-musikaaliin. Oli se erittäin antoisa matka, ja itselläni jäi ehdottomasti halu päästä uudemmankin kerran Nykiin. Maailmassa on kyllä niin paljon kiinnostavia matkakohteita ja mulle töistä suodaan vain rajatusti matkakassaa ja vapaa-aikaa, joten vain nähtäväksi jää nähdä milloin ja minne sitä seuraavaksi pääsee reissaamaan..


Ylläolevat kuvat kertovat millaisissa kynsissä lähdin Amerikkaa valloittamaan. Alla pilkottaa Essien Between the Seats ja kärjet on mustalla rajaten väritelty Painted Polish merkin pinkillä glitter-lakalla Frisky in Fuchsia. Painted Polish -lakkamerkkiä ei ole taidettu blogissani aikaisemmin nähdäkään. Hurahdin kyseiseen merkkiin vaivihkaa loppukesästä tänä vuonna ja olen ehtinyt ostaa jo muutamankin Painted Polishin.. Mun pitää koittaa tehdä muutaman kuukauden lakkaostos-postaus valmiiksi niin saan esiteltyä mitä hienouksia merkiltä olenkaan löytänyt. ;) 


Mun hienot pinkki-kärkiset "Broadway-lakkaukset" eivät kestäneet kulumatta reissun ensimmäisiä päiviä pidemmälle. Onneksi oli lakanpoistoaine ja pari kynsilakkaa mukana matkassa. Lakkasin kynnet sitten upouudella KBShimmerin Let's Slang lakalla, joka on tuo viimeisen kuvan sininen jelly-lakka unicorn pee -tyylisellä shimmerillä. Ja äidin kynsille sipaistiin toinen matkassa ollut lakka ILNP Aria, jonka merellisen vaaleansininen hologrammi sopi suorastaan hyvin loppureissun helteisiin hetkiin ja trooppisiin öihin.

En muuten shoppaillut ihan päättömästi New Yorkissa. Kuvittelin ennen reissua että saattaisin ostella itselleni enemmänkin kuin pari vaatekappaletta ja pari kosmetiikkatuotetta. Enkä ostanut yhtäkään kynsilakkaa! Jos Live Love Polish -liike olisi huolinut minut asiakkaaksi niin tilanne olisi ollut radikaalisti toinen, mutta he valitettavasti myyvät vain netissä.

3 kommenttia:

Nena Sofia kirjoitti...

Ihania kyntösiä! ♥ Ja aivan upean kuuloinen reissu, vitsit kun meinaa itsellekin iskeä matkakuume :D

Sole/nailOxtail kirjoitti...

Oijoi miten ihana reissu! Nähdäänkö mitään enempää reissupostausta? Ois kiva lukea ja nähdä missä ootte käyneet ja vaikka siinä lomassa voisit vilauttaa niitä pikku ostoksiasi? Itellä on kyseinen kylä näkemättä mutta rakastan matkustamista ja aina pitää olla ainakin suunnitteilla uusi retki.

E-S kirjoitti...

Nena Sofia: Kiitos paljon! Matkakuume on kyllä tarttuvaa sorttia.. ja matkustellessakin se rauhoittuu yleensä vain hetkeksi aikaa. ;)

Sole/nailOxtail: Olin ajatellut että mitään reissupostausta ei ole tulossa, mutta kysymyksesi myötä aloin vahvasti harkita ja innostua asiasta itsekin. En lupaa varmaksi postausta, kun kaikki aika tuntuu nyt valuvan töissäkäymiseen mutta jos inspis iskee vapaapäivänä niin voisihan sitä postailla Isosta Omenasta vähän enemmänkin. :)

Lähetä kommentti

 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...