25. lokakuuta 2017

F.U.N Lacquer: Harmony

Magneettilakkojen uusi tuleminen alkoi kun F.U.N Lacquer julkaisi syyskuussa merkin 4. vuosipäivän kokoelmansa 3 erivärisellä lakalla sekä 2-päisen magneettitikulla. En ole aiemmin aiemmin piitannut yhtään magneettilakoista, mutta komeat promo-kuvat sekä ihan vain F.U.N Lacquer merkki toimivat taianomaisesti ja saivat mut tilaamaan 2 lakkaa ja tikun. Olinko nyt matkalla magneettilakkoihin ihastumiseen?


Lakat saatuani ehdin jo pähkäillä miten magneettiefektin teko mahtaakaan käytännössä toimia.. Kuinka heilutella tikkua lakattujen kynsien päällä saadakseen kaikista näyttävimmät efektit aikaiseksi..? Sitä alettiin selvittelemään kun kynsille pääsi ensimmäisenä kahdesta magneettilakastani lämpimän kuparin ja vihreän sävyissä välkehtivä Harmony. Sen alle olin lakannut yhden kerroksen mustaa lakkaa saadakseni tämän erikoisen efektilakan näkymään parhaiten. Itse Harmonya on kynsillä kaksi kerrosta, joista molempien jälkeen erikseen koitin heilutella magneettitikkua kynnen sivusuunnassa.


Magneettiefektejä kyllä syntyi lakassa, mutta kuviot eivät olleet niin selkeitä kuin olisin halunnut. Efektiä luodessa tuntui että siinä mulla heiluu holtittomasti sekä kuviointitikku että mun kuvioita halajava kynsi.. Kannattaisi varmaan seuraavalla kerralla antaa tikun olla paikoillaan pöydällä ja koittaa liikutella vain kynttä sen päällä? Pitkästä aikaa magneettilakkaa kokeillen tämä oli kuitenkin ihan mukava elämys ja lopputulos miellytti silmää kuvioinnin sekalaisuudesta huolimatta. Joten ei ollut huono hankinta. :)

5 kommenttia:

Nanne kirjoitti...

Miun täytyy myöntää, että säikähdin pikkasen kun huomasin näiden magneettilakkojen tekevän paluuta... :D
Vaikka nämä siun lakat näyttävät näteiltä, luulen että mie en tule enää ostamaan magneettilakkoja itselleni :)

Charming Nails kirjoitti...

Näyttää kyllä hyvältä :)

dileany kirjoitti...

Sä nyt unohit PiPon magneettilakat jotka tuli oliko se nyt vuosi sitten?

Nena Sofia kirjoitti...

Nää FUNin magneettilakat on kyllä poikkeuksellisen hienoja! ♥ Ihania kuvioita oot sinäkin taikonut :)

E-S kirjoitti...

Nanne: Ymmärrän säikähdyksen. Mä en ois miltä tahansa merkiltä ehkä sietänyt ajatusta kokeilusta, mutta F.U.N meni erittäin kivuttomasti läpi. ;)

Charming Nails: Kiitos!

Diana A: Totta, enkä edes tahdo saada niitä mieleeni vaikka mainitsit asian mutta kyllä se niin oli... Täytyy ehkä rohkaistua kurkistamaan millaisia ne Picture Polishit olivat, mutta niitä en jostain syystä silloin edes harkinnut.

Nena Sofia: Kiitos paljon! :)

Lähetä kommentti

 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...