17. syyskuuta 2017

Fiinimmät flunssakynnet

Flunssa iski, mutta näpäytin tautia edes vähän takaisin ja tein aikas hienot lakkaukset! Räkätaudissa ei ikinä kykene edustamaan olemuksen puolesta edes vähimmissä määrin, mutta nyt kynnet olisivat nyt olleet edustuskunnossa ja ansainneet enemmänkin näkyvyyttä. Katsokaahan nyt tätä kuninkaallista violettia ja kulta-glitteriä:


Mulla oli ensi kertaa käytössä uudehko Emily De Molly Divine Conversations, jolla tein ensin ranskalaista jäljittelevät kärjet. Tuo violetti lakka monivärisine glittereineen on kyllä kaunis!


Tippitarroilla toteuttamani ranskis Emily De Mollyn lakalla jätti sellaiseen sen verran tökeröt ääriviivan rajat että päätin peitellä lakan rajan kulta-kimalteella. Ensin asettelin rajaviivalle Wing Dust Gilty Pleasures lakan hopeita ja kultaisia foliohippuja ja -myttyjä. Se ei vielä ihan riittänyt, joten lisäsin töpötellen päälle F.U.N Lacquerin King kulta-glitteriä ja valmista tuli.


Oli hauska lakkailla pitkästä aikaa "ranskalaisittain" eli vain kynsien kärkiosuudet. Ja kynsistä tuli hyvinkin mieluisat! Näillä kynsillä on lähinnä nyt sitten vain kotosalla niistelty nenää, mutta voinnin jo vähän parantuessa vierailin eilen vanhemmillani. Oli kiva päästä tervehtimään pitkästä aika myös kylässä ollutta tätiäni. :)

9 kommenttia:

Milba kirjoitti...

Kauniit! ♥

Mimosa kirjoitti...

Upeat! EDM menee ostoslistalle :D

Marppa kirjoitti...

No kyllä noissa kelpais sairastaa. :D

Emmi kirjoitti...

Upeat! :)

LauraKatarooma kirjoitti...

Nää on kyllä kauniit! <3

Nena Sofia kirjoitti...

Järjettömän kauniit! ♥♥

SΔRΔGΔLΔXY kirjoitti...

Nyt on nätit sairastelukynnet ♡

Heli / Tinkerbell's nail diary kirjoitti...

Vau tosi upeet!

E-S kirjoitti...

♥ Kiitos paljon teille kaikille kommentoijille! ♥

Lähetä kommentti

 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...