13. toukokuuta 2016

Mikäs on sun kesä-Essie? 😉

Huomasin että mullahan on lyhyen ajan sisällä kertynyt kuva-arkistoon useampikin Essie lakka-swatch ja vieläpä kaikki melko heleitä hyvin kesään sopivia värejä, joten ajattelin julkaista ne nyt samassa postauksessa.


Saltwater Happy kuuluu Essien viime vuoden kesäkokoelmaan, mutta itse hommasin lakan vasta tänä keväänä Sokoksen alennuksista. Ihanan hempeä vaaleansininen creme, jossa on mielestäni aavistus violettia mukana. Lakka oli miellyttävä levittää kynsille 2 kerrosta, ja lakan unelmansininen sävy on ehdottomasti ilo silmille.


Tämän vuoden Essien Bridal-kokoelmaan oon ihastunut ihmeellisen paljon, ja bongattuani kokoelman alennushinnoin Cittarissa ostin oitis pari lempparisävyäni. Miltei valkoinen Between The Seats on toimiva tapaus, jota on kynsilläni 2 kerrosta. Mun mielestä tässä on sellainen harmahtava sävy, vaikka lakka ei suinkaan ole harmaa. Tykkään tästä kovasti ja tällainen luonnollinen vaalea sävy on aina toimiva alusta monille kynsikoristeluille.


Samaisesta Bridal-kokoelmasta löytyy myös keväisen vihreä Passport To Happiness, joka on koostumukseltaan shimmer-lakka. Lakka ei ollut mikään täydellisin levitettävä, mutta sutiminen oli kuitenkin lakkoja jonkin verran käsittelevän ihmisen (eli minun) hallittavissa. Vaaleanvihreä sävy hennolla shimmerillä on kyllä jotain seesteisen rentouttavaa!


Chillato on taas kesäkokoelman satoa viime vuodelta. Ihanan sorbettinen vaaleankeltaisen sävy, mutta vaatii hieman kärsivällisyyttä ja kerrostelua lakkailijalta... Aivan ohuilla kerroksilla edes 3 kerrosta ei välttämättä riittäisi peittävyyteen. Sain kuitenkin jokseenkin siistin lopputuloksen 3 eripaksuisella kerroksellani. Lakan sävy miellyttää itseäni näin kesän korvalla kovastikin.


Tämän vuoden Resort-kokoelman suurin ihastukseni on ollut maanläheinen oranssi lakka Taj-ma-haul. Olen pitkäjänteisesti ihastellut lakkaa muilla lakkailijoilla jo parin kuukauden ajan kunnes lopulta nyt hommasin sen itsellenikin. Kuvassa mulla on lakkaa 2 kerrosta. Sävy on kyllä niiin kaunis, sopii varmasti syksyynkin mutta miksipä ei myös kesään?


Musta nämä kaikki postauksen lakat ovat jokseenkin soveliaita vuoden aikaan nähden. Jos mun pitäisi valita jokin Essie-suosikki joka sopii kesään niin se olisi kuitenkin vanha suosikkini, turkoosi In The Cab-ana. Mitkäs teidän lempparikesä-Essit olisivat?!

7 kommenttia:

Charming Nails kirjoitti...

Between The Seats <3 se on niin upea. Monikäyttöinen, sopii just moniin manikyyreihin pohjalle :)

Yue kirjoitti...

Kuvien perusteella tuo nude näyttää kivoimmalta. :)

Anni kirjoitti...

Mulla on arkistoissa samaisista lakoista swatchit julkaistavana (lukuunottamatta oranssia), joten hyviä valintoja! Suosikkia kesälle on vaikea valita, mut erityisesti tykästyin Perennial Chiciin, jonka bongasin outlet exposta pilkkahintaan :)

Sissi kirjoitti...

Mun lemppari näistä on Saltwater Happy. Olen lakannut sillä ainakin kolme ellen peräti neljä kertaa, se kertoo jotain:) Mutta kivoja nämä on kyllä kaikki!

Kaisa kirjoitti...

Tuo Chillato näyttää kivalta :)

Nanne kirjoitti...

Ihania kesä värejä ^.^
Miulla ei ole vieläkään yhtään Essien lakkaa, joten en osaa sanoa mikä olis miun kesä-Essie :D

E-S kirjoitti...

Charming Nails: Juuri niin!! :)
Yue: Se on kyllä minunkin ihastukseni. :)
Anni: Hah, hyvä sattuma että niinkin monta samaa. :) Mä oon tuon Perennial Chicin ohittanut aika hyvin, täytynee kurkata muistutuksena mikäs se oli...
Sissi: Mulle tuli itse asiassa sinä mieleen Saltwater Happy -lakasta, joten oon varmaan nähnyt sen sulla jokusen kerran. =)
Kaisa: Se sopii keltaisen ystävälle. ;)
Nanne: Oho, ei yhtäkään Essietä.. eikö sua edes houkuttele yhtään?! Mulla on oikein sellainen pienimuotoinen Essie-hype ollut päällä viime aikoina. O_o

Lähetä kommentti

 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...