16. toukokuuta 2016

Valkoiset limusiinikynnet

Olin viikonloppuna elämäni ensimmäisen kerran limusiiniajelulla. Kyseinen kyyti oli osaltani hyvinkin odotettu ja se tapahtui päivävisiitillä Tallinnassa työkavereiden kanssa. Kuten itse limusiinikin, niin myös kynteni olivat valkoiset. Kynsillä oli valkoisen lisäksi myös shimmeriä, auton maalipinnalla ei. :) 


Olisin halunnut tehdä reissuun jotain näyttävämpää, mutta lakkailuaikaa ei ollut paljon ja siinä ajassa inspiraation kukka ei päässyt puhkeamaan. Tietämättä vielä minkäväristä vaatetta puen päälle päiväristeilylle ajattelin että valkoinen sopii joka tapauksessa kaiken kanssa ja lakkasin uudehkolla Seppälän The Must Have Nail Polish Gel Effect -lakalla Snow. Oon muuten vähän hämilläni noista Seppälän kynsilakoista että onko niiden merkki nyt siis 'Seppälä' vai tuo 'The Must Have Nail Polish' tai mitä nyt minkäkin putelin kyljessä sattuu aina lukemaan..? Parempikin lakka kärsii tällaisesta "brändiepäselvyydestä" mun silmissäni, vaikkakin tämä valkoinen oli hyvin peittävä ja toimiva lumenvalkoinen lakka noin muuten.


Jottei kynnet jääneet aivan pelkästään puhtaan valkoisiksi lakkasin päälle vielä kerroksen Deborah Lippmannin True Blood -lakkaduon Fairy Dustia. Tämän postauksen jokaisessa kynsikuvassa on Fairy Dustia, mutta näköjään se ei tahtonut osua kuviin niissä valokulmissa että punainen shimmer näyttäytyisi... Mutta siellä se on!Meitä ajelutti Tallinassa 3 limusiinia, joista yhteen mahtui hyvin 7 henkilöä. Autossa meitä odotti kuohuviinipullot, villit discovalot ja musiikkia. Auton pienet sivuikkunat eivät olleet otollisimmat maisemien tähyilyyn, mutta näki niistä vähän sentään ulos. Näiden limusiinien penkit yllättivät mataluudellaan, mutta kaikkinensa ajelu oli kuitenkin ihan hauska elämys. :)

2 kommenttia:

eekku kirjoitti...

Eipä ole itse tullu viel koettua limusiinia

E-S kirjoitti...

eekku: Se oli kyllä ihan mielenkiintoinen elämys! :)

Lähetä kommentti

 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...