21. toukokuuta 2016

Oi ihana toukokuu

Toukokuusta on kulunut jo kaksi kolmannesta ja onpa kyllä ollut kaunis ja ihana kuukausi tähän asti - muun muassa noin kelien puolesta! Muistan vain yhden kylmemmän ja täysharmaan päivän tässä kuussa, joka sekin tuli mulla vietettyä iloisesti Tallinnassa, joten eipä se ehtinyt paljon surettamaan.

Koska on ollut niin hohtavan aurinkoista niin päätin eilen tehdä päivänpaisteelle kunniaa tekevän lakkauksen. Näissä raitakynsissä on vähän samaa tunnelmaa ja osin samaa värimaailmaakin kuin viime kesän Midnight Run -kynsissäni. Tällä kertaa oranssi lakka kynsilläni on Tallinasta ostettu Zoya merkin Paz ja hologrammilakka puolestaan KBShimmerin So Flamous. Raidat kynsiin on tehty samaisilla lakoilla teippiavusteisesti.


Zoyan Pazissa on paljon samaa kuin yhdessä suosikkilakassani KBShimmerin 24 Carrot Boldissa. Molempien väri on sama kirkas neon-hohtoinen oranssi. KBShimmerissä löytyy lisäksi hienoista kulta-shimmeriä, mitä Pazissa ei ole. Paz on muuten aivan oivallinen kesälakka, mutta nopeaa peittävyyttä kaipaavalle lakka on varmasti pettymys. Itse nimittäin kerrostelin Pazia 4 ohutta kerrosta ja sanoisin että edelleenkin hyvää valoa vasten katsottuna kynsi kuultaa vähän läpi.

KBShimmerin tämän vuoden kevätkokoelman Mega Holo -sarjan So Flamous on ihanan hologramminen kimalluspommi. Pohjaväri on melko läpikuultava kuparinoranssi ja lakan peittävyys syntyy lähinnä tiheän hologrammiglitterin ansiosta.


Oranssi ja hologrammi: hot or hot?! ;)

2 kommenttia:

Nanne kirjoitti...

Todellakin HOT ♡

E-S kirjoitti...

Nanne: hih hih..:) Se on selvää!

Lähetä kommentti

 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...