19. toukokuuta 2016

Isa Dora Sugar Crush kynsillä ja takapihan kiveyksillä

Kynsilakkaharrastuksessa piilee omat varjopuolensa, joista yksi tuli tänään yllättäen vastaani. Kun aloin swatchailemaan kynsille Isa Doran Sugar Crush lakkojani niin mulla oli niitä vielä 3 kappaletta, mutta swatchailun jälkeinen valokuvaussessio takapihalla päättyi siihen että mulla on niitä enää 2 kappaletta jäljellä.


Mulla löytyy muistaakseni viime vuonna hankittuja Isa Doran tekstuurilakkoja punainen Coral Crush, sininen Pool Crush sekä turkoosi Ocean Crush. Kaikki nämä ovat ihanan raikkaita sävyltään, jopa kesäisiäkin - ainakin pari. Innostuin kaivamaan nämä tekstuurilakat kokeiluun, kun tilasin juuri pari uutta Pixie Dust Zoyaa ja tajusin samalla kuinka vähän on tullut tekstuuripintaisilla lakoilla lakkailtua, vaikka niistä niin pidänkin.  Korjailin siis tätä tilannetta swatchailemalla äkkiä tämän Isa Doran trion. Kaikkia lakkoja on kynsilläni kaksi kerrosta.


Ocean Crush on ehdoton lempparini; oon aivan hulluna turkoosiin väriin kynsilakoissa ja tässä lakassa lisäksi tekstuuripinta ja kultainen shimmer tuovat elävyyttä tuohon välimerelliseen turkoosiin. Myös sähkönsininen Pool Crush ja polttelevan oranssina hohtava Coral Crush ovat molemmat mieluisia ja näyttäviä lakkoja.


Lakkojen ihanuutta äimisteltyäni menin vielä ottamaan niistä pari yhteispotrettia pihalle ja allaoleva valokuva olikin sitten viimeinen kuva lakoista yhdessä. Asetellessani lakkoja hyppysissäni johonkin hyvään kuvausasentoon päätti keskimmäinen singota itsensä vauhdilla kivikaakelilaattaan...


Milläpä siivoat sinistä lakkamössöä ja shimmerhitulaa tuollaisesta kivinyppylästä...? Sitä miettiessä otin luonnollisesti vahingosta valokuvat ensi hätään, kun kamerakin oli sopivasti hollilla.


Koitin irrotella sotkua vähän kynsilakanpoistoaineella mutta voi olla että se meni vain levittelyn puolelle... Mulla löytyi miltei tyhjä Essie-puteli, johon olin tiputtanut aiemmin jotakin valkoista lakkaa ja Color Clubin Bright Nightia. Kippasin siitä seoksesta enimmät poistoon ja pullotin loput Isa Doran Pool Crushista valmiiksi vaaleansinisen lakan sekaan. Saa nähdä tunnistaako siitä enää Pool Crushia!

6 kommenttia:

Charming Nails kirjoitti...

Voi pylly!! Pelottaa aina että käy noin...IsaDoran tekstuurit on kyllä ihania, sininen on just se hienoin :)

Neilikka kirjoitti...

Ocean Chrush on munkin lemppari IsaDoran tekstuureista :)Tosi sääli, että Pool meni rikki :( Mä oon monta kertaa tiputellut kynsilakkoja, mutten ole vielä onnistunut rikkomaan mitään.

eekku kirjoitti...

Kurjaa että se tipahti =(

Kata / Kynnenviilaaja kirjoitti...

Voi eiiii...
Coral Crush on mun suosikki !

E-S kirjoitti...

Charming Nails: Joo, tuo on kyllä kurjaa.. Mutta nyt kun aloin ajattelemaan niin ihme että noin ei ollut käynyt vielä aiemmin - niin paljon on tullut lakkoja pyöriteltyä tuossa pihakivillä niitä valokuvatessani.
Neilikka: Mäkin oon tiputellut useamminkin, mutta enimmäkseen suljettuja pulloja ja ilman että ovat menneet rikki. Tänä vuonna lennätin kyllä sisätiloissa yhtä lakkaa avattunakin... Ei mennyt rikki, mutta sotkua tuli siitäkin aikaiseksi. O_o
eekku: Toden totta tylsä homma.
Kata / Kynnenviilaaja: Niinpäh! :/

Heli / Tinkerbell's nail diary kirjoitti...

Voi ei :/ Mä onnistun aika usein huitasemaan lakkoja lattialle, mutta vielä ainakaan ei ole ainutkaan menny rikki. Mulla on näistä vaan toi Ocean Crush ja se on ihana!

Lähetä kommentti

 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...