9. toukokuuta 2015

Hemmottelupäivän helpot kynnet

Mulla pitäisi aina olla sovittuna jotain kevyttä ohjelmaa yövuorojen päättymispäivänä iltapäivällä, koska niin vältän varmimmin koko päivän nukkumisen ja saan näin ollen rytmin käännettyä onnistuneesti takaisin yönukkumiseen. Tällä viikolla olin varannut nimenomaiselle päivälle hemmotteluohjelmaa, nimittäin kasvohoidon sekä intialaisen päähieronnan. Ennen näitä kauneshoitoja tein omat suosikkirituaalini kauneudenhoidon suhteen eli pikalakkauksen, jossa käytin Zoyan Wednesday ja Dance Legend Steel Panther lakoilla:


Lakkauksen lopputulos oli mainio huomioiden siihen käyttämäni vähäinen aika. Ja kynnet olivatkin sitten varmasti se freesein osuus mun lässähtäneessä zombi-lookissa, kun lähdin kasvohoitoon lyhyiden aamupäiväunien jälkeen... Vaikka olin menomatkalla vähän epätoivoinen että oliko mun nyt tosiaan aivan pakko herätä kesken unien ja lähteä ulkoiluttamaan silmäpussejani, niin kylläpä itse kasvohoidossa tuli kuitenkin todella virkistynyt olo! Oli ehkä kulunut liian pitkä aika siitä kun olin viimeksi ollut perusteellisessa kasvohoidossa tai sitten vain kaikki olosuhteet olivat muuten otolliset tälle puhdistavalle hetkelle. Käynti oli erittäin onnistunut ja tekisi jo melkein heti mieleni varata uusi aika! :) Intialaisessa päähieronnassakin tuli tosiaan käytyä ensimmäisen kerran ikinä, mutta se ei ehkä puolestaan ollut yhtä rentouttava kuin mitä olin kuvitellut. Ihan kiva joo..


Viimeisessä kuvassa on vielä Wednesday yksinään kynsilläni kahdella kerroksella. Kiva väri, mutta ei levitettävyyden puolesta mielestäni "parasta zoyaa".

2 kommenttia:

Nena Sofia kirjoitti...

Oi kuinka ihanalta hemmottelupäiväsi kuulostaa! Lakkauskin on kaunis, juuri sopiva tuollaista virkistäytymishetkeä varten. Tykkään! :)

E-S kirjoitti...

Nena Sofia: Sitä se juuri oli - ihana! Kiitos kovasti. :)

Lähetä kommentti

 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...