2. toukokuuta 2015

Huhtikuisia ostoksia

Tässä kuussa lakkoja on kertynyt meikäläisittäinen sellainen normimäärä, eli ei nyt ihan överisti mutta kuitenkin niin että vähemmänkin olisi ehkä voinut... Pikaisella laskutoimituksella 18 kappaletta. :)

Lakkatilauksia oon tehnyt huhtikuussa nelisen kappaletta, joista ensimmäisenä postiluukkuun kopsahti kahdessa paketissa niinikään syntymäpäivälahjaksi itselle mahtava läjä Picture Polish lakkoja sekä Cirquen Qi:


Kaunis Qi -raukka jäi nyt tässä seurueessa vähän jalkoihin, sillä nämä Picture Polishit ovat vain niiin ihania ja niiden ryhmädynamiikka saa yksilöt loistamaan. Mun ykkössuosikit ovat olleet toistaiseksi Demeter ja Sizzle, joilla olen jo lakkaillut kynsiä, mutta loputkin houkuttelevat kovasti kokeilemaan. Sizzle taitaa olla sesongin lemppari myös muilla bloggaajilla, vaikkei mikään uutuusjulkaisu olekaan - olen bongaillut lakkaa viime aikoina tiuhaan muidenkin kynsiltä ja ostospostauksista. :) Poison ja Nemesis lakat kuuluvat tuoreeseen Vampy Chameleons -kokoelmaan, ja ne tilasin Cesarsshopista sillä monesta muusta paikasta niitä ei enää saanutkaan. Muut PP:t ja Cirquen tilasin The Nailista Shopista.

ILNP uutuuslakkojen kohdalla mulla kävi pienimuotoinen sortuminen, koska oon jälkikäteen pähkäillyt että näitä lakkoja en olisi välttämättä ihan oikeasti tarvinnut... Paradox (H) on holo-flakie-trendin jatkumoa, Poetry ja Timeless Vow pelkkää holoa ja Happily Ever After ehkä tämän nelikon suosikkini hieman glitterisenä tapauksena. Onhan ne toki kauniita ja mielellänihän minä niillä lakkailen jahka ehdin. Saman kuvan OPI:t ovat päinvastoin hyvinkin pitkällisen harkinnan jälkeisiä hankintoja. Tasmanian Tuholaisen kirkkaanpunainen lakka oli ihan 'must' ostos päästyäni näkemään kyseisen elukan Ausseissa. Bronzed To Perfection on puolestaan väijynyt mielessäni jo pitkään ...erikoinen sävy tiedän kyllä, mutta ruskeiden lakkojen ystävänä tätä piti päästä kokeilemaan. Orlyn Digital Glitter on puolestaan jo marraskuinen Australia-ostokseni, mutta lakka jäi siskoni hoteisiin ja sain sen nyt vasta keväällä itselleni hänen palattua Suomeen. Orlyltä kyllä huippukiva glitter-lakka!

Viimeisessä kuvassa neljä ensimmäistä lakkaa eli OPI:t ja vaaleansininen Essie ovat oikeasti maaliskuun ostoksia, mutta jotenkin sivuutin ne kokonaan viime kuun ostospostauksesta. Ihmekös tuo kun kerrankin lakkasaalis näytti maltilliselta... niin osa lakoista lymyili piilossa ja jäi esittelemättä!! =D Tuo OPI-kolmikko löytyi Sokos Emotionin kevätalennuksista. Essien Sweet Talker löytyi Ranskan Ebaysta ja vaikutti sen verran uniikilta löydöltä että tilasin sen intopiukeana - se on jopa leveäsutinen. <3 Essien uusimman levätkokoelman Flowerista ja Garden Variety ovat sitten oikeasti huhtikuun hankintoja. Ja ihania sellaisia. :)

Se olisi sitten toukokuu... Oi ihana -sellainen?!

10 kommenttia:

Sissi kirjoitti...

Aikamoisia ihanuuksia, jään odottelemaan toukokuun ostopostausta ja huhtikuulta "unohtuneita" :D

Belegwen kirjoitti...

Huh huh, kyllä noita vaan on kertynyt! :D Ei mulla sittenkään ole mitään hätää. :D

eekku kirjoitti...

Ihania

Kaisa kirjoitti...

WAU! Oikein hyviä hankintoja kaikki! :)

Nena Sofia kirjoitti...

Ohhoh mitä ostoksia! Nyt riittää testailtavaa :)

Tiina kirjoitti...

Oijoi, nuo Picture Polishit..! <3 Aivan ihania ostoksia muutenkin. :)

Fani kirjoitti...

Oihjoijoi<3 Mä en kestä! Ihania lakkoja. :3

E-S kirjoitti...

Sissi: Heh heh... Mietin nyt vielä tarkistuskierroksen ja luulenpa että tältä kuulta ei jäänyt lakan lakkaa esittelemättä. ;)
Belegwen: Jep, aina löytyy jostain joku itseä hövelimpi!
eekku: Kyllä. :)
Kaisa: No eikö vain! Siltä pohjalta ne on hankittukin ;)
Nena Sofia: Tarttis vielä ostaa jostain vähän luppoaikaakin että ehtisi kaikkia kokeilemaan.. ;D
Tiina: Toden totta, ne on munkin lempparit!
Fani: Onon!! :)

Heli / Tinkerbell's nail diary kirjoitti...

Vau, upeita lakkoja!

E-S kirjoitti...

Hih, kyllä vain, Tinkerbell! ;-)

Lähetä kommentti

 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...