24. toukokuuta 2015

Ihanat kukkaviherrykset

Juuri kun viime postauksessa ehdin ruputtaa inspiraation pulastani niin sainkin kivan idean kynsistä, jotka toteutin onnistuneesti perjantaina. Suotuisassa säässä sain myös aurinkoiset valokuvat tästä ilahduttavasta lopputuloksesta:


Nimettömän ja keskisormen pohjalakka on Color Clubin vihreä Halo Hues -yksilö Angel Kiss. Muiden kynsien ensimmäinen pohjalakka on tummanvihreä Essien Garden Variety, joka "liiallista vihreyttä" raikastamaan lisäsin kärkiin saman merkin In The Cab-anaa ja Fashion Playgroundia (joista viimeksi mainittu ei kyllä koostumuksensa puolesta jäänyt suuresti näkymään). Kukkakuvio löytyy MoYou London Pro 06 xl-laatasta, ja leimasin sen mustalla Golden Rose Rich Color 35:lla sekä Konadin valkoisella lakalla.


Tämä päivä (lauantai) on mennyt toipuessa eilisen juhlista. Huomenna on aikomus pukeutua punaiseen tapahtumapaitaan aamupäivällä ja suunnata Naisten Kympille jälleen kerran. Saas nähdä miten tämän naisen käy 10 kilometrin lenkillä - ihan hirveitä harjoitteluita kun ei nyt ole takana... :)


P.S. Näillä kynsillä voinkin pitkästä aikaa osallistua Ablecs15-haasteeseen, teemaan Holographic. :)

13 kommenttia:

Anni kirjoitti...

Nyt on kaunista!

Nena Sofia kirjoitti...

Voooi että, hirmuisen kaunis lakkaus! Todella ihana idea sulla näissä :) <3

Fani kirjoitti...

Todella kauniit! Hyvin säähän sopivat!

Unknown kirjoitti...

Todella kauniit!

Enail kirjoitti...

Ihana lakkaus :)

eekku kirjoitti...

Kauniit

LauraKatarooma kirjoitti...

Ihanat! <3

Passion for Nails/Suvi kirjoitti...

Ihanat kynnet! :)

Sanna kirjoitti...

Tosi kauniit kynnet! :)

Tintti kirjoitti...

Onpa upeat kynnet! Kaikki lakat ovat ihania ja sopivat keskenään hienosti, tosi kaunis kokonaisuus! Toivottavasti selvisit kympin lenkistä, huhhuh, mua hengästyttää pelkkä ajatuskin noin pitkästä matkasta :).

Heli / Tinkerbell's nail diary kirjoitti...

Voi että ku kauniit! (:

Unknown kirjoitti...

Superihanat kynnet! Tykkään ihan erityisesti tuosta vihreän ja valkoisen yhdistelmästä! :)

E-S kirjoitti...

Tällä kertaa nimeämättä kaikki erikseen, niin kiitos kovasti kommenteista ja kehuista! Tack ska ni alla ha <3

Ja Tintti: kiitos, selvisin kyllä - ja jopa ihan hyvin: noin tunti ja vartti siinä meni. Enpä olisi itsestäni uskonut vielä 10 vuotta sitten löytyvän joskus lenkkeilijää, mutta ehkä koululiikuntamuistot ovat jääneet jo tarpeeksi kauas ettei ajatus tuntunut enää pahaltakaan, kun jokunen vuosi sitten aloin innostumaan juoksusta :D

Lähetä kommentti

 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...