3. toukokuuta 2015

Vappukynnet ja vihreä hippameikki

Vappuaattona tein iltarientoihin yllättävän onnistuneet kynnet - siihen nähden siis että yleensä pikkukiireessä ei lakkaushommat tuota kummoistakaan jälkeä.

Aikomuksenani oli maalata huulet vihreiksi, joten siksi oli helppo valita kynsillekin vihreää. Ja mikäpä olisi ollut jännempi valinta kuin uv-valossa väriä vaihtava Ruby Wingin Eternal:


Neon-persikkainen väri kynsien kärjissä on Color Clubin East Austin (jonka alla on vähän valkoista auttamassa värin esiintuloa). Perhoset leimasin mustalla lakalla MoYou London Kitty laatasta numero 1, ja kultainen glitter-lisä on Orlyn Too Fab lakkaa. Näistä tuli oikein mieluisat lakkaukset!


Mä rohkenin näin karnevaalihenkiseen, kansalliseen juhlaan meikkaamaan astetta villimmin ja laitoin sekä huulille että luomille turkoosinvihreää sävyä. Huulilla on upouusi Melt Cosmetics Blitzed, johon ihastuin palavasti Instagramissa sen bongattuani ja se oli pakko hommata kokeiltavaksi. Luomille sipaisin puolestaan Urban Decay Electric paletilta sävyä nimeltä Fringe, joka natsasi hyvin yhteen Blitzedin kanssa. Electric on kyllä aika riemukkaan värikäs luomiväripaletti minulle, mutta samalla kuitenkin niin houkutteleva - jään jännityksellä odottelemaan mihin tilanteeseen ja milloin saan kokeiltua seuraavaa värinappia. Kiitos kovasti, Suvi, tästä Ameriikan tuomisesta! <3


Vietimme aattoillan perinteiseen tapaan työkaverilla, missä korkkasimme asiaankuuluvan kuoharin lisäksi myös grillikauden - nam. :-P

15 kommenttia:

Emmi kirjoitti...

Upeat!

Charming Nails kirjoitti...

Ihan mahtava vappulook!

salla kirjoitti...

Meikki olisi itselleni ehkä vähän turhan villi, mutta kynsistä pidän ihan pähkinöinä! Tuo persikka sopii ihan täydellisesti Ruby Winging "kumpaankin olomuotoon", etenkin tuohon auringonpaiste versioon väristä. en uskoisi, että olet yhtään kiireessä näitä tehnyt, näyttävät nimittäin tosi onnistuneilta :)

eekku kirjoitti...

Hienot kynnet

LauraKatarooma kirjoitti...

Upea lakkaus! <3 Ja ihanan pirteä meikkiki!

Sannu kirjoitti...

Ihanat! Toimii kummallakin sävyllä tuo lakkaus :).

Tiina kirjoitti...

Mä jo tuijottelin noita kynsiä Instagramissa, ihan tajuttoman upeat! :)

Milba kirjoitti...

Ihana lakkaus! Parempi vihreänä tuo Ruby. :)

Heli / Tinkerbell's nail diary kirjoitti...

Tosi upee lakkaus! (:

E-S kirjoitti...

Emmi: Kiitti!
Charming Nails: Kiitos♥
salla: Joo, sellainen puolisentoista tuntia oli aikaa lakkaukselle, joten sikäli lopputulos on kyllä ihmeellisen onnistunut. Kiitos! :)
eekku: Kiitti!
Katarooma: Kiitos♥
Sannu: Ihana kuulla, kiitos!
Tiina: Aww... kiitti!<3
Milba: Kiitos kovasti!
Tinkerbell: Kiitos kaunis!

Nanne kirjoitti...

Tosi hienot vappukynnet! Wau! ♥

ia kirjoitti...

Ai vitsit kun pelaa turkoosi ja vaaleanpunainen kivasti yhteen, tuota kombinaatiota pitää päästä hyödyntämään muodossa tai toisessa! Ja ihan huikeet nuo vihreet huulet :D

E-S kirjoitti...

Nanne: Kiitos!! :)
ia: Kiitoksia kovasti, ja otahan ihmeessä väriyhdistelmä omaan kokeiluun!

Sanna kirjoitti...

Whoa, upea look!!

E-S kirjoitti...

Sanna: Kiittis! <3

Lähetä kommentti

 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...