31. maaliskuuta 2015

Maltillinen maaliskuu? - ostoksia

Maaliskuun vetelee viimeisiään eilen alkaneen "takatalven" kourissa, joka oli kyllä kova takaisku kevätfiilikselle. Mua ei enää yhtään kiinnostais toi lumi, eikä tihkuloska ja rapakot varsinkaan. Yli puolet kuluneesta kuukaudesta kun vietettiin jo niin keväisissä merkeissä ja tietkin olivat jo sulina... Noh, eikös tää ollut jossain määrin odotettavissa, mutta en silti tykkää yhtään. Ärrrh!

Keleistä siirrytään iloisempiin tunnelmiin. Blogissa on taasen aika katsastaa kuukauden lakkaostokset, joita on tässä kuussa muutaman lakan verran vähemmän kuin esimerkiksi viime kuussa. ;)


Funny Face ja Merino Cool ovat Sokoksen Essie-alennuksen spontaaneja löytöjäni; ihanat värit ja ihanata suomi-sudit! Color Clubin Wicker Park ja East Austin ovat puolestaan olleet niin pitkään mietinnässä että kävin lopulta kotiuttamassa ne itselleni Cesarsshopista. Butter London lakka on lankeamukseni Ebaysta, koska oon vaan niin heikko tuon värin edessä... Huomasin sittemmin että esimerkiksi mulla jo ollut The Body Shopin Minty Amour on about samanvärinen kuin BL:n Slapper. O_o


Tein ensimmäisen tilaukseni Maquillalia-verkkokauppaan, josta intouduin hommaamaan yhden Sleekin luomiväripaletin ja luomiväripensseleitä sekä tottakai-kuinkas-muuten myös pari kynsilakkaa. Catricelta noukin viime vuotisia Carnival Of Colours lakkoja, jalkapallo-fiiliksin nimeillyt Burning Down The Arena ja Viva Brasil. Sininen Denim Moore taitaa kuulua ilmeisesti vuoden 2013 kevätjulkaisuun. Mind The Red! kuuluu Cheek & Tweed -kokoelmaan ja paikkaa sävynsä puolesta koloa jonka OPI:n Schnapps Out Of It lakan poistuminen kokoelmistani aiheutti.


Viimeinen rivistö on kuvattu takapihan loskan sijaan taas sisätiloissa. F.U.N Lacquerit on niin vastustamattomia että tilasin niitä itselleni vielä maltilliset 3 lisää Live Love Polishilta, tuo violettiin kallistuva taivaansininen Anna oli ehdottomin hankintani. Tämän vuoden Love -kokoelman Limited edition -lakat Philia (H) ja Eternal Love hyppäsivät myös matkaani. Tänään saapui vielä Ebaysta tilaamani Deborah Lippmannin Xanadu, jota olin etsiskellyt jo hyvin tovin ja lopulta sen löysin. :-D

Nyt mua jännittää saanko ensi kuussa enää tilattua tätä vähempää lakkoja... Näitähän oli nyt vain 13! Tällä hetkellä mulle on kyllä jo tulossa kiva pikkukattaus Picture Polisheja, jotka tilasin yrittäen ajoittaa niiden saapumisen somasti synttäripäivänlleni - täytyyhän sitä nyt itselle joku kiva lahja olla. ;) Jos en sen enempää innostu niin sitten huhtikuun määrä jänee tätä kuuta pienemmäksi..?!

8 kommenttia:

Emma kirjoitti...

Wicker Park on ihana, hyvä ostos! Mä sorruin parin lakan verran siihen uuteen Pastel Neons -kokoelmaan ja mun ostokset (lila ja persikka) on kyllä niin söpöjä, että alkoi ne loputkin värit houkuttaa. Pitää nyt vaan olla maltillinen kunnes nään millaista tuhoa aiheutan Berliinin kosmetiikkalaarien äärellä :D

eekku kirjoitti...

Kauniita lakkoja

Sissi kirjoitti...

Oho, luin tätä postausta silleen et "nytkö nää jo loppui" :D Maltillisesti ostoksia ja ihania keväisiä sävyjä!

Belegwen kirjoitti...

Olipas kyllä maltilliset ostokset! Ja tietenkin pitää itselle se jokin syntymäpäivälahja ostaa. :D

Unknown kirjoitti...

Kivan näköisiä ostoksia! Tuo Deborah Lippman näyttää pullon perusteella erityisen herkulta - odotan innolla, että näen sen sun kynsillä! Minkälaisia nuo Catricen lakat ovat? Pyörittelin niitä yksi päivä kaupassa, mutta en ostanut, kun oli itselle kuitenkin aika vieras merkki.

Fani kirjoitti...

Noni! 13 on jo hyvä luku ja kyllä siihenkin mahtuu monen monta herkullista lakkaa. Varsinki noi FUN:it. <3

Susanna kirjoitti...

Hienot sävyt

E-S kirjoitti...

Emma: Mä oon onnistunut missaamaan tuon Pastel Neons -kokoelman, ja nyt googlesta tarkistamisen jälkeen ei kyllä äkkiseltään taida olla mun juttunikaan.. Oi-joi, Berliini!! Mä kävin siellä kevätreissulla 8 vuotta sitten ja tykkäsin kovasti kaupungin yleisestä tunnelmasta. Oikein hyvää reissua ja odotan mielenkiinnolla mitä kosmetiikkalöytöjä teet siellä. ;)
eekku: Jo vain! :)
Sissi: Hih hih... hauskaa että onnistuin yllättämään. Ehkä teen sen joku kerta toistekin - toivon ainakin. :D
Belegwen: No tottahan toki - synttärien kunniaksi saanee ostaa aika montakin, niin erottaa sitten lahjuksen "normaalista postintulosta"... =DD

Helmi L: Catricen lakat on mun vähäisen kokemuksen perusteella hintaansa nähden todella oivallisia. Joten jos löydät hyviä sävyjä, niin suosittelen kokeilemaan! Pitääpä koittaa keksiä Xanadulla jotain kivaa piakkoin... :)
Fani: Onnennumeroni 13... Ehkä se on sun luku ensi kuussa?! ;-D
Susanna: Kiitoksia - ne on ihania! :)

Lähetä kommentti

 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...