1. huhtikuuta 2015

Haastetrio 2015 / huhtikuu: Kuivamarmorointi

Hoplaa - otin uuden kynsienkoristelutekniikan nyt haltuuni, nimittäin kuivamarmoroinnin! On paljon mahdollista että en yhä vieläkään olisi kokeillut tätä jaloa tekniikkaa ellei Anni olisi valinnut sitä Haastetrio 2015:n yhdeksi osa-alueeksi. Mä oon nyt jo kolmen kuukauden ajan toteuttanut Haastetrion kahta muuta teemaa, joten nyt oli ehdottomasti korkea aika tarttua kuivamarmorointiin. Katselin muutamat tutoriaalit Youtubesta ennen aloittamista, sitten vain valitsin itselleni muutaman punertavan sävyisen lakan ja ryhdyin kokeilemaan. Hauskaa jälkeä tuli:


Aloitin peukalosta, johon kuvittelin kuvioivani kauniin kukkasen... Noh, ei siitä tullut ihan sitä mitä olin ajatellut mutta jälkikäteen katsottuna kuitenkin aika veikeä "tulitähti"! Seuraavaksi väkersin peräjälkeen keskisormen ja nimettömän marmoroinnit, joihin en enää yrittänytkään tehdä mitään esittäviä kuvioita. Keskarin kynnen kuivamarmorointi meni vähän suttuiseksi, sudin sekoitustikulla lakkoja varmaan vähän liikaa. Mutta tuosta nimettömän koristelusta tuli just onnistunut. :)Etusormen ja pikkurillin kynnet lakkasin Zoyan Pixie Dust -tekstuureilla Beatrix ja Destiny, jotka rauhoittavat mukavasti muuten niin riehakasta kokonaisuutta ja ne tuovat samalla myös hyvin esille lakkauksen yhteensointuvia värejä. Kuivamarmointikynsillä lakkoina ovat punainen Cult Nails Ay Poppy!, oranssi Catricen Burning Down The Arena sekä musta Golden Rose Rich Color 35. Niiden aluslakkana on niinikään Golden Rosen nude-beige Rich Color 10. Ihastuin näihin kynsiin oikeastaan vasta sitten kun ne olivat täysin valmiit. Kuivamarmorointikuvioita tehdessä kun ei vielä tuntunut erityisen mestarilliselta menolta...8 kommenttia:

Nena Sofia kirjoitti...

Ihanat nämä <3 Tuo "tulitähti" on magea :)

Unknown kirjoitti...

Pirteät! :)

Papu kirjoitti...

Tosi kivat! Mulle toi kuivamarmorointi on sellainen kauhistus, että siihen ryhtyisin vain pahimman pakon edessä. Hrrrr.

Nanne kirjoitti...

Miusta nää on todella upeat kynnet! Tykästyin tohon peukkuun kovasti ♡

Anni kirjoitti...

Nää on ihanat! <3
Mä oon taas tehny tähän mennessä melkeen pelkästään kuivamarmorointeja, jospa sitä tässä kuussa vaikka jotain muutakin kokeilisi.. :D

Sole/nailOxtail kirjoitti...

Ihanat värit, pitäiskö itekkin koittaa! Hienot!

Unknown kirjoitti...

ompa hienot, upeat värit <3

E-S kirjoitti...

Nena Sofia: Oi, kiitos kaunis!
Viveka Laaksonen: Kiva että tykkäät!
Papu: Kiitos! Muakin tää kieltämättä vähän hirvitti, ja siihen nähden onnistuin kuitenkin aika kivasti. ;)
Nanne: Kiva kuulla!! Peukusta tuli kyllä niin jännä että piti ihan laittaa se omana kuvanaan postaukseen. :D
Anni: Kiitos, kiitos! Tää on selkeästi sun juttu! Mutta sikäli sopii "haaste"-nimikkeen alle meikäläiselle että piti tosiaan vähän haastaa itseään että tuli tartuttua tähän teemaan. ;)
nailOxtail: Kiitoksia! Kokeilehan sinäkin - tässä lajissa on varaa luovuudelle. ;)
kahden tytön kynnet: Kiitos paljon!

Lähetä kommentti

 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...