7. huhtikuuta 2015

'Kevättä rinnassa' -gradientti voimaväreillä

Aloitin viikkoni näissä keväisissä kynsissä, joissa maininnan arvoista on se että toteutin ne suunnittelemalla ensin ja lakkaamalla sitten. Tuo suunnittelupuoli kun ei aina kuulu kuvioihini, mutta tällä kertaa noudatin ennakkovisiotani alusta loppuun. Ja jopa hyvällä menestyksellä. ;)


Mulla on mieltymys käyttää useampaa saman merkin lakkaa yhdessä lakkauksessa. Ehkä se johtuu ihan vain siitä, että suuresta lakkakokoelmastani minun on helppo nähdä yhdessä jotkin saman merkin yksilöt - en tiedä.. Niin vain nytkin sommittelin liukuvärjäykseen Essencen lakkakolmikon: Love Is In The Air, Off To Miami! ja Beijos De Brazil. Keltaisen, punaisen ja vihreän kombo kolmisin on aika voimakas, mutta se on minun makuuni ja sopii hyvin kevääseen. Niissä väreissä yhdistyy valo, rakkaus ja elämä. (...ja näin kirjoitettuani ihmettelen samalla omaa positiivista sanailuani - mulla taitaa nyt todellakin olla sitä kuuluisaa "kevättä rinnassa"!) 


Liukuvärjäyksen päälle töpöttelin hentoisesti kahta eri ILNP Ultra Chrome Flakies -sarjan lakkaa. Kultainen Rapture näkyy mielestäni paremmin kuin enempi pikkurillin puolelle joka kynnellä töpötelty, vihertävä Success. Ja avot: lopputuloksesta tuli kerrassaan mie-lui-sa!


Ihanaa oli päästä eilen taas auringon pilkahdellessa takapihalle kuvaamaan lakkaukset. =)

11 kommenttia:

Heidi kirjoitti...

On kyllä kevättä muistuttava väriyhdistelmä. Just sellainen mitä tuskin suunnittelematta ainakaan minä tekisin :) Hyvältä kuitenkin näyttää!

Nena Sofia kirjoitti...

Ohh, upeat nämä! Todella kauniit värit ja sopivat hyvin tähän kevääseen :)

Annie kirjoitti...

Oi että, todellakin keväinen lakkaus! En itsekään varmaan suunnittelematta näitä kolmea sävyä olisi yhdistänyt keskenään, mutta toimivat tosiaan paremmin kuin hyvin. Tykkään! :)

Tintti kirjoitti...

Hieno liukuväri! Oot valinnut tähän tosi hyvät värit :).

Unknown kirjoitti...

Tosi pirteät! Hauskasti tuo korallinpunainen (?) on tässä liukuvärjäyksessä mennyt selvästi oranssiin päin :)

LauraKatarooma kirjoitti...

Kertakaikkiaan upea lakkaus! <3

Nanne kirjoitti...

Aivan mielettömän nätit kynnet, niin keväiset ♥

Sole/nailOxtail kirjoitti...

TYKKÄÄN NÄISTÄ IHAN HURJASTI!

Johanna kirjoitti...

Ihanat värit!

Kaisa kirjoitti...

Taitavasti yhdistelty värit - toimii!!!

E-S kirjoitti...

Heidi, Nena Sofia, Annie, Tintti, Helmi L, Katarooma, Nanne, nailOxtail, Katariina Ttk, Kaisa: Lämmin kiitos kaikille - ihania kommentteja! <3

Lähetä kommentti

 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...