9. huhtikuuta 2015

#ablecs15: My Newest Polish & kukkia poikkeavilta

Neito se taas vanheni vuodella, ja sai kukkia poikkeavilta. Minä siis. Ja jep... sanailoittelua, joka jaksaa naurattaa ainakin minua, enkä usko että myöskään nuo siis kylässä poikenneet ottavat titteliään kovin raskaasti. Poikkesivat - ja saattavat poiketa vastakin, joten ovat poikkeavia. Äitini, isäni ja siskoni siis tulivat käymään synttärikahveilla - omalla kutsullaan, mikä piristi kyllä kovasti muuten aika arkista ja väsynyttäkin merkkipäivääni. Sain superkauniin kukkakimpun, jonka kanssa kuvasin äsken uusimmat lakkaukseni:


Tämän viikkoinen ablecs-lakkaushaasteen toinen teema 'My newest polish' oli kyllä helpoimmista helpoin toteuttaa: tarttuu vain uusimpaan kynsilakkaansa ja sutii kynsille! Mulle saapui eilen Cesarshopista tilatut Picture Polishin Vampy Chameleons -kokoelman sävyt Nemesis ja Poison, joista nyt kynsille päätyi tuo tumma, kuparinpurppurainen Nemesis, jossa on hopeista scatter-holoakin. Sen päälle leimasin vielä kukkakiemurat Konadin valkoisella lakalla MoYoun laatasta Pro xl 14.


Tuo kukkakimppu on kyllä aivan ihana! Äiti ja sisko olivat valinneet kimpun kukkaset, ja autossa odotellut iskä sanoikin hommassa kestäneen "käsittämättömän kauan". Ei se ajankäyttö suinkaan turhaa ollut; mitä enemmän oon nyt katsellut sitä niin sitä paremmalta se näyttää. Mun piti sitten arvata mitkä kaksi kukkaa ovat äidin ja mitkä kaksi siskon valitsemia. Harkitsin vastaustani ja onnistuin kukkaparien arvaamisessa, mutta henkilöt veikkasin juuri väärinpäin. Damn!


Tässä olisi vielä loppuun kuva pelkästä Picture Polish Nemesis -lakasta, joka on siis se haasteessa mainittu 'uusin lakkani' ja jää varsinaisessa lakkauksessa hieman leimausten alle piiloon:


6 kommenttia:

eekku kirjoitti...

Nätit kynnet ja myöhäiset onnittelut

LauraKatarooma kirjoitti...

Onnea neidolle! <3

Nena Sofia kirjoitti...

Paljon onnea synttärisankarille! :) <33 Todella kaunis kimppu ja lakkaus! <3

Sissi kirjoitti...

Nyt on nättiä kynsillä ja vaasissa ja hörähdin tietenkin otsikolle. Onnea synttäritytölle:)

Fani kirjoitti...

Paljon onnea!<3
Kynnet on oikein nätit ja sopii sulle täydellisesti!

E-S kirjoitti...

eekku: Kiitoksia!
Katarooma: Kiitoksia! <3
Nena Sofia: Kaunis kiitos! <3
Sissi: Kiitos! Jee joku muukin hirnahtelee tällaisille sanakikkailuille.. =D
Fani: Kiitti paljon!<3

Lähetä kommentti

 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...