17. toukokuuta 2014

Rombikynnet

Innostuin hienoista, itsetehdyistä siirtokuvistani niin kovasti että kokeilin viimekertaisten jälkeen heti tehdä uudet, erilaiset kynsille. Tottahan homma ei voinut sujua enää toistamiseen yhtä vaivattomasti, eikä lopputuloksesta tullut liioin mieluisa. Mutta julkaisen nyt nämäkin lakkaukset, koska näissä oli kuitenkin jonkin verran tekemistä.


Alin värilakka on OPI:n Live.Love.Carnaval. Decalit tein leivinpaperille, johon ensin leimasin OPI:n I'm Suzi And I'm Chocoholicilla salmiakkiruudukoita isosta kuviolaatasta nimeltä 12-49. Kuvioiden keskiosaan asettelin leimaamattomiin ruutuihin pituussuunnassa kellertävänvihreitä "salmiakki-glittereitä".


Näissä kynsissä oli se positiivinen puoli että tulin nämä tehtyäni kokeilleeksi ensi kertaa noita hauskanmallisia glittereitä. Googlettelin vähän että mikä voisi olla niiden suomenkielinen nimitys ostettuani englanniksi nimellä 'rhombus glitter'. Englanti-suomi-sanakirja netissä tarjoaa käännöksiksi sanoja neljäkäs, vinoneliö, rombi ja salmiakkikuvio. Salmiakkikuvio on kyllä kuvaava sana, rombi puolestaan astetta arvoituksellisempi... Olkoot nämä nyt sitten kaikessa rumuudessaan rombikynnet! :D

5 kommenttia:

eekku kirjoitti...

Hienot kynnet oot loihtinut

Sissi kirjoitti...

Mustakin nää on hienot, oli nyt mitkä vaan nimeltään :)

Alakynnessä kirjoitti...

Tosi kivat! :) Mullakin on noita neljäkäs glittereitä joka lähtöön mutta en ole käyttänyt :(

Unknown kirjoitti...

ihanat! tätä pitääkin kokeilla ;) sen verran nättejä tullu näistä sun että huhhuh <3

E-S kirjoitti...

eekku: Kiitos kiitos! :)
Sissi: Mukava kuulla että ainakin näin kuvissa tulee positiivinen vaikutelma. :)
Alakynnessä: Thanks! Ne on hauskanmallisia, mutta mullakin nuo olivat pitkän aikaa säilytyksessä ennenkuin pääsivät käyttöön.. :)
iitu ronsku: Kiitos paljon! Tää on hauska tekniikka vaikka onnistuminen ei näköjään ookaan mikään vakio. Kokeile ihmeessä :D

Lähetä kommentti

 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...