31. toukokuuta 2014

Toukokuun vesimarmorointi

Kas, kun tämä vesimarmorointihaaste on toukokuun osalta sattunutkin jäämään näin viime tinkaan... Missä on lymyillyt marmoirointi-intoni?! Haaste on kuitenkin haaste ja olin ajatellut toteuttaa homman Helatorstain vapaapäiväni, mutta minut yllätti tuolloin niin poikkeuksellinen siivouspuuska että sitä tilaisuutta ei kannattanut jättää käyttämättä. Heitin ison jätesäkillisen kamaa roskiin, ja kylläpä oli mukavaa!


Helatorstain jälkeen marmorointipuuhien hidasteeksi tuli työvuorot ja iskän synttärikahvit, mutta tänä iltana kellon ollessa jo yli yhdeksän aloittelin lopulta vesimarmorointeja... Ja enpä olisi uskonutkaan että lopputulos olisi jopa ihan ok, mutta se on - olen oikeasti tehnyt joskus rumempiakin kuin nämä. :)


Lakkausten söpöysvaikutelmaa näin yllättäen aiheuttanee värivalinnat, jotka ovat yksinkertaisesti herkulliset ja antavat ehkä siksi anteeksi hieman vaihtelevia marmorointikuvioitakin. Tässä marmorointitohinassa mun tuli nyt ensimmäistä kertaa kokeiltua yhtä lahjaksi saamaani L.A. Girl Fruity -kokoelman tuoksulakkaa, Razzy Raspberrya. Lakkasin sillä kaksi kerrosta Gina Tricotin Whiten päälle molempiin pikkurilleihin, joten pääsin vähän kokemaan mikäs lakka hän nyt oikein onkaan. Luirua kamaa kuin mikäkin ja tuoksukin on enemmänkin kynsilakkamainen kuin vadelmainen... mutta kyllähän tuo näin manikyyrin sivuosassa esiintyy ihan luontevasti!


Marmorointilakkoina toimivat kuvassa näkyvät Gina Tricotin Shimmer Pink, Flormarin 448, L.A. Girlin Razzy Raspberry ja China Glazen Beach Cruise-r. Marmorointien valkoisena aluslakkana on siis Gina Tricotin White.

6 kommenttia:

E-S kirjoitti...

Ja nyt on sitten jo oikea postaus sisältöineen eetterissä, Sissi... toivottavasti ei hymy hyydy! ;))

Sissi kirjoitti...

Ei hyydy, kivat on marmoroinnit:) Nyt joku ihmettelee mitä mä tossa hirnun :D

eekku kirjoitti...

Kivat kynnet

Fani kirjoitti...

Nää on oikeesti kyllä kivat! :) Katotaan sitten joulukuussa millaisia marmorointi mestareita me ollaan. :D NOT

Kati kirjoitti...

Ihanan väriset!:)

E-S kirjoitti...

Sissi: Hyvä niin! Ja, ihmettelyn vaara on toki olemassa... :D
eekku: Kiitti!
Fani: Kiva kuulla. :) Mäkin odotan kyllä sitä joulukuuta - ainakin siksi että saadaan tämä haaste lopulta päätökseen. Mutta vielä on aikaa taitojen kehitykselle, eihän peli ole menetetty?!
Kati: Eikö vain, väreillä voi pelastaa paljon! :)

Lähetä kommentti

 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...