18. toukokuuta 2014

Kaverille kynnet häihin

Nyt on taas otettu eräänlainen harppaus harrastuksessa eteenpäin, nimittäin lakkasin kaverilleni kynnet häihin! Kyllä mua edeltävästi hieman jännitti että mitäköhän tuleman pitää... Toinen kun oikein varta vasten tuli kyläilemään toissapäivänä saadakseen kynnet komeiksi juhlapäivää varten - hän oli siis menossa häävieraaksi. Mähän kun kyllä osaan myös käyttää tunteja lakkausten tekoon todetakseni sitten että "nyt tuli kyllä rumat" mutta onneksi tällä kertaa ei käynyt niin! :D


Kynsien värimaailma suunniteltiin sopivaksi korallinpunaiseen juhlamekkoon, joten kannoin keittiön lakkauspisteellemme valikoitaviksi läjän sen sävyisiä lakkoja. Niistä kamuni sai sitten valita mieleisimmät lakat käyttöön. Meillä ei kummallakaan ollut mitään selkeää suunnitelmaa lopputuloksen suhteen vielä aloitettaessa, mutta homma selkeytyi kynsien valmistuessa vaihe kerrallaan.

Pari tehostekynttä lakkasin molemmista käsistä Zoyan Dharalla ja muut kynnet OPI:n Toucan Do It If You Trylla. Toucanin päälle leimasin sydän-lintu-kuviot Konadin m83-laatasta Golden Rosen Rich Color 28:lla. Leimakuvioiden viereen töpöteltiin vielä kultaista glitteriä Ruby Wing Strawberry Shortcakea, joka on paitsi tuoksuva myös auringossa väriä vaihtava lakka. Odotan mielenkiinnolla kuulevani vielä myöhemmin onko lakan värinvaihtoefekti ollut silminhavaittava näinkin vähäisellä lakkamäärällä!


Säät suosi todellakin tänä viikonloppuna hääjuhlia, ja kyllä näillä kynsillä on kelvannut vieraana olla! ;-)

0 kommenttia:

Lähetä kommentti

 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...