20. toukokuuta 2014

Kultamaan mustat ruusut

Kun viimeksi esittelemäni kynnet tuntuivat turhan tummilta aurinkoista viikonloppua ajatellen, niinpä tekaisin ripsakasti lauantaina vielä toiset lakkaukset vapaapäiväin viettoon!


Tippitarrojen avustuksella tein keltaiset ranut Colors By Llarowen Freedom Isn't Free lakalla, jossa on holokimallusta. Sitten istutin mustat ruusut tälle ranskalaiselle, keltaiselle kasvimaalleni... Ne siis leimasin Adeninalta saadusta b23-leimauslaatasta. Loppusilauksena töpsyttelin ruusujen vierelle kultaglitteriä KBShimmerin We Three Blings lakalla. Ja nyt tuli kuulkaas mieluisat kynnet!!


Musta on niin mukava ottaa lakkakuvia takapihan auringonvalossa ja saada niihin nättejä kukkasia taustalle... Lopputuloksiakin katselee myöhemmin tuhat kertaa mieluummin kuin talvisen pimeitä kynsikuvia, vai mitä mieltä olette? Kukat sopii kynsikuviin täydellisesti ja jos olisi mahdollista niin niitä olisi itselläni aina kuvausrekvisiittana. Nyt ei ole tänä keväänä vielä tehty mitään istutuksia piskuiselle takapihallemme mutta nuo punaiset kukkaset siellä sentäs jo kukkivat! :) Minä vanha viherpeukalo en nyt valitettavasti tiedä edes kasvin nimeä. Ei se taida tulppaanikaan olla?!


Mä oon pitkään preferoinut leimauksessa koko kynnen peittäviä kuvioita mutta nyt jotenkin oivalsin uudelleen pienempienkin kuvioiden arvon. Tämän lakkauksen ruusut ovat jopa melko isohkot, mistä tajusin että minullahan ei juurikaan löydy yksittäisiä, pieniä kukkakuvia leimauslaatoiltani. Joten äkkiä pari sellaista tilaukseen Ebaystä. Check! Tilattu on mutta Aasiasta, joten ovat perillä ehkä Juhannuksen jälkeen.. ;-)

Mulla muuten lohkesi vasemman etusormen kynnen nurkasta pieni pala kuten kuvista näkyy. Harmi sinänsä kun ne on juuri tässä kädessä olleet mielestäni niin edustavat... Mutta äkkiähän tilanne korjaantuu, jos sama kynsi ei ala katkeilla nyt uudelleen. Nimittäin oikea peukalonkynsi on nyt ollut sellaisessa katkeilukierteessä että just kun olin saanut edellisen kulmavajeen kasvatettua pois, niin toisesta kulmasta lähti irti vastaava palanen! :/

8 kommenttia:

Anni kirjoitti...

Ooo miten kauniit! Tykkään :)

Kynsille /(kynsille.wordpress.com) kirjoitti...

Tosi kivat, kesäiset kynnet:)

Katja kirjoitti...

Ooh! Ihanat! :)

Janna kirjoitti...

Tosi ihanat! <3 Onpa ihanan kimaltava tuo lakka.

Fani kirjoitti...

Oih! Todella nätit! :)

E-S kirjoitti...

eekku: Thanks!
Anni: Mukava kuulla! :))
Kynsille: Kiitti!!

Katja: Jee, kiva kuulla :D
Janna: Kiitoksia!!
Fani: Oi, kiitos! :)

Bambi kirjoitti...

Upeat! Itse arastelen noita pikkuleimoja kun ne aina menee mulla miten sattuu :D

E-S kirjoitti...

Bambi: Kiitos! Mulla on ollut nimenomaan tuota samaa vaivaa, mutta nämä meni tällä kertaa yllättävän hyvin paikoilleen.. :)

Lähetä kommentti

 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...