15. maaliskuuta 2013

Tallinnan löytöjä ja varpaita

Olin eilen Tallinnan päiväristeilyllä Eckerö Linen Finlandialla ja risteilin tällaisissa kynsissä:


Pohjavärinä on Color Clubin Foil me Once, joka on vaikuttavampi kynsillä kuin pullossa. Violetin vaaleanpunainen foil-efektinen lakka. Sen päälle tein pystysuunnassa pisterivit jokaiseen kynteen Konadin valkoisella lakalla. Lopuksi tein kynsien tyviin kolmiomallia tavoittelevia alueita KBShimmerin Squared Awaylla, jonka onnistuin ehkä laittelemaan hieman muhkuraisesti...

Mulla ei ollut tehtynä laivalle tai Tallinnaan sen kummempia ostosuunnitelmia, mutta Virukeskuksen Kaubamajassa niitä syntyi rytinällä aivan yhtäkkiä. Kosmetiikkaosastolla äiti bongasin minulle China Glaze -tarjouspöydän, jonka lähettyviltä bongasin takaseinältä vielä isot rivit samaa merkkiä lisää!!! Olin ihan haltioissani, sillä en ole kovin usein nähnyt China Glazea "livenä" ja nyt näin ensimmäisen kerran noin asiallisesti esille laitetut ja hyvät valikoimat vieläpä. Niitä hypistellessä meni melko lailla aikaa, mutta lopulta valitsin matkaani maltilliset 5 lakkaa (- äiti otti myös yhden: Riveting):

Artdeco: 71, China Glaze: Tinsel Town, Champagne Kisses, Aztec Orange,
Dorothy Who?, Sea Spray
sekä Sally Hansen: No More Breaks.

Nyt seuraa varvasvaroitus :) -

nimittäin naismatkaseuralaiseni ymmärsivät oivallisen hetken koittaneen, ja tilasivat minulta laivaan palattuamme lakkaukset varpaisiinsa. Niinpä Tinsel Town ja Champagne Kisses pääsivät jo heti käyttöön ja sain lakata siskon ja äidin kynnet. Tässä siis blogin ensimmäiset varvasvalokuvat:


Mukavaa oli! :)

3 kommenttia:

eekku kirjoitti...

Kivoja ostoksia

SaraGalaxyy kirjoitti...

Ihanan väriset noi lakat, jotka on varpailla <3

E-S kirjoitti...

Kiitos eekku ja Sara :)

Lähetä kommentti

 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...