4. maaliskuuta 2013

OPI: Gargantuan Green Grape

Ebaysta putkahti luokseni viime viikolla 3 OPI:a, joista sävyltään helein yksilö pääsi tänään kynsille. Kyseinen lakka on nimeltään Gargantuan Green Grape, pastellisen mintun sävyinen vihreä. Tämä ei ollut mielestäni perinteistä OPI-laatua levittyvyydeltään, sillä parin ensimmäisen kerroksen jälkeen jäi vielä hentoja raitoja ja kaljuja kohtia kynnelle, mutta kolmannella kierroksella nekin alkoivat peittyä.


Gargantuan Green Grape on kuvissa päällystetty Essien Matte About You -mattalakalla, joka sopi mielestäni tämän lakan päälle mainiosti.

Nappasin nyt Life and Nails -blogista jo muuallakin kiertäneen 31 Päivän Haasteen, jonka ajattelin ottaa omaan käyttööni soveltaen sen omiin tarpeisiini sopivaksi. Joku nopea tekijä toteuttaisi tämän yhdessä kuukaudessa ja joku järjestelmällinen taas menisi kaikki 31 kohtaa järjestyksessään, mutta minä en tee kumpaakaan. Käytän tätä taulua apuna silloin kun haluan lakata kynnet, mutta inspiraatio ei iske pienintäkään kipinää. Näiden kynsien myötä vedän viivan vihreiden kynsien päälle, sillä tämä oli nyt ensimmäinen toteutuma listalta:

 
Odotan jännityksellä tältä haastelistalta muun muassa omia galaksi-kynsiäni, sillä olen nähnyt muilla hyvinkin hienoja sellaisia, niin saapa nähdä miten onnistuu itselläni... Myös vesimarmorointi jännittää hieman sillä olen menestyksekkäästi tehnyt vesimarmorointilakkaukset tasan kerran, ja erään toisen kerran aloittaessani homman en saanut lakkoja edes leviämään veden pinnalle...

Muutkin, joilla tämä haaste ei ole vielä ollut niin: "Saa käyttää, mut ei oo pakko!" ;-)

5 kommenttia:

Salla kirjoitti...

Oi, ihanan värinen tuo lakka! :3 Just muutama tunti takaperin kuolailin mielessäni tota lakkaa mattaversiona :D

E-S kirjoitti...

Hyvä yhteensattuma! :) Mä päädyin tähän ihan randomisti miettiessäni hyvää lakkaa yhdelle kotipäivälle.

Vakketyöläinen kirjoitti...

Mä niin rakastan tota lakkaa! Mä voisin koko ajan lakkailla sillä, mutta koska mullakin on blogi niin yritän välillä vähän vaihdella :D

Riikka / LA LA LAND kirjoitti...

GGG tosiaan on levittyvyydeltään aivan kauhea, mutta onneksi sävy on niin kaunis, että se saa pitää paikkansa kokoelmassani :)

E-S kirjoitti...

Tiia: heh, juu bloggaajan ei sovi jumittua ihan vain yhteen lakkaan. Mutta tietysti jos koristeluja harrastat, niin voihan tuota nyt varsinkin keväällä käyttää pohjavärinä vaikka useammassakin lakkauksessa..? ;)

Riikka: mua suorastaan huvitti tämän lakan kohdalla ylevä sanonta "taattua OPI-laatua," sillä tää oli melko kaukana siitä. En tiedä miksi; onko jjoihinkin koostuksiin sula mahdottomuus saada aikaiseksi hyvä koostumus..

Lähetä kommentti

 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...