11. maaliskuuta 2013

Nude-lakkailuja ja muotoasiaa

Työ ei taas ole tekemälläkään meinannut loppua viime päivinä ja siitä syystä en ole ehtinyt latailla blogiin tuoreimpia lakkauksiani, jotka ovat olleet menneellä viikolla melko huomaamattomia. Olen nyt vallan viehtynyt nude-lakkoihin ja lakkauksiin, joita silmäni ovatkin viime aikoina ahkerasti haeskelleet.

Ebaystä tuli vastikään tilattua OPI:n My very first Knockwurst; ostos johon olen kovin tyytyväinen ja jonka ostoa suotta harkitsin pidemmänkin aikaa. Mulla ei ole aavistustakaan mikä makkara tuo "Knockwurst" mahtaa olla, mutta itse lakka on kaunokainen:

OPI: My very first Knockwurst.
Viime viikonlopun patsastelinkin sitten Knockwurstia hieman rusehtavammassa nudessa: Essien Au Naturalissa. Sen sävy on melko läpikuultava sekä kiiltävä mutta tykkäsin tästä siltikin, sillä se täyttää tarpeellisen tehtävänsä peittäen kynsieni "luonnollisen" kellertävän sävyn:

Essie: Au Natural.
Täydensin jonkin ajan perästä Essie-lakkausta vielä Wet n Wildin Milkillä, joka on kyllä yhden sortin outolintu lakkakokoelmissani... En ollut oikein tiennyt mihin sitä vielä tarvitsisin käytettyäni sitä jo kertaalleen (blogini ensimmäisissä kynsissä). Koostumus oli melko kuultava, maitomaisen valkoinen jelly, mutta yllättäen nyt Au Naturalin päällä sävy-combosta tulikin aika kiva:

Essie: Au Natural + Wet n Wild: Milk, sekä upouusi mini-lasiviili.

Tällaisissa kynsissä meikäläisen on viime päivinä saattanut tavata hiippailemassa kodin ja työpaikan välimaastossa... Ei mitään ihmeellisyyksiä siis. Kynteni ovat nyt maaliskuun aikana myös kovasti hakeneet muotoaan. Vain reilu viikko sitten viilasin kaikki kynnet hieman pyöreiksi kärjistään, mutta en tuntenut oloani kovin kotoisaksi niissä. Niinpä viilasin toissapäivänä kulmikkuutta takaisin esiin, ja heti tuntuu taas enemmän omilta:


Tykkäättekö te enemmän pyöreistä vai kulmikkaista kynnenkärjistä? Tai kenties stiletoista? :)


7 kommenttia:

Salla kirjoitti...

Semmoset kevyesti kulmista pyöristetyt neliökärjet on omaan mieleen eniten :) Pyöreitä en itelleni viilais, enkä varmaan stilettojakaan :D

Lunalii kirjoitti...

Tykkään itselläni, tai tykkäisin, pyöristetyistä nelikulmaisista, mutta jotenkin ne saa mun etu- ja kerkisormen kynnet näyttämään lapioilta. Muut on kyllä ok, mutta ne kaksi :D Toinen on sitten vähän terävämpi manteli (muttei missään nimessä lähellekään stiletto), mitä olen menestyksellä kokeillut mun kynsille. Tosin silläkin muodolla etusormi ja keskari on kauhean vaikeat muotoilla.

Papu kirjoitti...

En tiedä miksi, mutta mun silmiini suipot ja pyöreät kynnet näyttää omituisilta. Ja joskus ihan suoranaisen rumilta. Manteleista tai stileteistä en tykkää myöskään, oikeastaan silmää miellyttää vain kulmikkaat, joista kulmat on kevyesti pyöristetty :)

June kirjoitti...

Mä tykkään ehdottomasti eniten ihan suorakulmaisista kynsistä. Ennen pidin ehkä enemmän pyöreistä kärjistä, mutta itselleni en enää sellaisia haluaisi. Tottakai jollekkin muulle voi sopia :) Sulle ainakin sopii molemmat noista hyvin! :)

Enail kirjoitti...

Molemmat näyttää mielestäni ihan kivalta, mutta kulmikkaat on enemmän oma juttu :)

Vakketyöläinen kirjoitti...

Mun silmään ja mun mieleen ovat eniten mantelikynnet ja stiletot. En kuitenkaan voi pitkiäkään manteleita töissä käyttää, joten lyhyemmissä malleissa suosin neliöitä ja pyöreitä muotoja. Olen huomannut, että omassa käytössä pyöreä muoto on kaikkein paras, jopa geeleissä tuo kulmikas neliö lohkeilee sivuilta :s

E-S kirjoitti...

Oi, kiitos teille kaikille näkemyksistänne (ja kehuista June!) - nää on näitä kuuluisia makuasioita, joissa harrastajilla usein omille kynsille on ne ensisijaiset vaatimukset, mutta toki estetiikan nimissä myös muidenkin. :)

Lunalii, miten se meneekin noin että etu- je keskisormi ovat samaa paria ja nimetön ja pikkurilli taas oma lukunsa... mulla ne näyttää nykyiselläänkin hieman eriparisilta. :)

Lähetä kommentti

 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...