24. maaliskuuta 2013

Oranssi ongelma

Viikonlopun aikana blogini on ylittänyt 50 lukijan maagisen rajan!! Teitä näyttää olevan jo 51 tunnustautunutta kynsihulluttelujeni seuraajaa Googlen käyttäjäraadissa. Wau! Olen erittäin otettu - kiitos!!!
Olen huomannut että tällaisia virstanpylväitä, kuten hieno pyöreä lukijamäärä tai tietynikäinen blogi, juhlistetaan blogeissa järjestämällä arvontoja. Ne ovat kyllä piristäviä; osallistun itsekin sellaisiin toisinaan. Itse en nyt kuitenkin tähän kohtaan ehtinyt suunnitella mitään arvontaa, mutta ehkä vielä sellaisen aika koittaa täälläkin joku toinen kerta... ;)

Mun lomaviikkoni päättyy nyt tämännäköisissä kynsissä:


Edellisessä postauksessani kerroin etten ole suuri oranssien lakkojen ystävä, mutta luottavaisin mielin arvelin että upouusi China Glazen Peachy Keen tulisi muuttamaan käsitykseni oransseista..: no, bullshit! Olin kyllä reipas ja annoin kyseiselle lakalle samantien mahdollisuuden "oranssien imagonpuhdistykseen", mutta se ei valitettavasti toiminut minulla. Pelkkä Peachy Keen kynsilläni mietin vain kiivaasti millä peittelisin sen... Tämä lakka on itse asiassa melko samansävyinen kuin Essencen Off to Miami, joka ei myöskään lukeutunut lemppareihini. :(

Tilasin tällä viikolla Mimaxilta kaksi XL-leimauslaattaa, joista numero '30' pääsi ensimmäisenä käyttöön. Leimasin kyseiseltä laatalta kiemurakuvioita Peachy Keenin päälle China Glazen Harmonylla, mikä teki lakkauksen heti siedettävämmän näköiseksi - siitäkin huolimatta etteivät leimaukset ehkä olleetkaan sieltä onnistuneimpien osastolta... :)


Onko Peachy Keenillä faneja jossain muualla? :)

8 kommenttia:

Dimavarien kirjoitti...

Onnea lukijamäärästä, sulla on kyllä tosi kiva blogi. <3

Itsellä sama ongelma oranssien suhteen, ainostaan tykkään omilla kynsillä hyvin haaleana. Ei voi kuitenkaan kieltää, että violetti ja oranssi sopii tosi hyvin yhteen näissä ja saa aikaan aikas kivat kynnet. :)

E-S kirjoitti...

Kiitos kehuista, Dimavarien, erityisesti ylärivistä mutta myös kynnet kiittävät :D

Bambi kirjoitti...

Täällä yksi Peachy Keenin rakastaja. Mulle tosin maistuu oranssi jokaisessa muodossa ja sävyssä :D

eekku kirjoitti...

Hienot kynnet

Lunalii kirjoitti...

Ihanat! Itsekään en oikein ole puhtaan oranssien käyttäjä, ei vaan sovi mulle vaikka väreistä tykkäänkin. Miellän kuitenkin ton Peachy Keenin enemmän persikan sävyksi, ja siksi mulla onkin se postissa hakemista odottamassa :D

E-S kirjoitti...

Bambi: kiva! Arvelinkin että myös tykkääjiä löytyy, sillä nätti sävyhän tuo periaatteessa on :)

eekku: Thänks!

Lunalii: Kiitos! Toivottavasti "PK" sopii paremmin sulle :)

SaraGalaxyy kirjoitti...

Ite tykkään oransseista lakoista :)

Paljon onnea 51 lukijasta! :) <3

E-S kirjoitti...

Kiitos paljon, Sara! :)

Lähetä kommentti

 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...