10. marraskuuta 2017

Saint George Aqua-leimauksin

Kotona sisätiloissamme tällä viikolla surrannut kärpänen taisikin olla se kuuluisa "koristelukärpänen," joka pääsi puremaan nyt sen verran että intouduin pitkästä aikaa leimailemaan. Alinna kynsilläni oleva tummanvihreä hololakka on A-England merkin Saint George. Leimaukset sen päälle tein Mundo De Uñas Aqualla ja kuvio on peräisin DRK-C laatasta.


Näistä leimalakkauksista tuli yllättävän kivat! Ja nämä sopivat hienosti yksiin siskoni mulle ompeleman tunikan kanssa. Tunikan hameosa on musta ja yläosassa on vihreää eli loisto-match, olin kuin metsän henki vihreissä väreissäni. :)


Loppuun vielä ansaittu kuva kynsillä yksinään Saint George lakasta. Lakka on hankittu jo 4,5 vuotta sitten, ja muistaakseni se jäänyt kynsille kokeilemattomaksi tähän päivään saakka. Mutta nyt kun se pääsi käyttöön niin onpahan laadukasta tavaraa! Näin pitkän ajan jälkeenkin lakka toimi loistavasti ilman ohentajaa ja levittyi hyvin peittäen jopa yhdellä kerroksella. Ajan hammas ei siis ole purrut tätä yksilöä, joten nyt voi todeta että tästä A-England lakasta ei suotta tohistu aikoinaan.

4 kommenttia:

Charming Nails kirjoitti...

Ihana SG ja tosi kivat leimat <3

Belegwen kirjoitti...

Mullakaan tuo lakka ei ole käynyt kynsillä moneen vuoteen varmaan! Täytyy kyllä korjata tilanne!
Hyvin sopii kyllä koristelut lakan kanssa. :)

Nena Sofia kirjoitti...

Oi miten nättimykset! Mä olen niin kade noille virheettömille leimoille :D <3

E-S kirjoitti...

Charming Nails: Kiitoksia! :)

Belegwen: Kiitos! Kiva jos tämä inspiroi kokeilemaan taas vanhaa lakkaa. =)

Nena Sofia: Oi kiitos kauniista kommentista! Hyvä ettet oo katellu suurennuslasin kanssa leimauksiani... ;)

Lähetä kommentti

 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...