20. marraskuuta 2017

Jingle Bells viikonloppuja

Eletään sitä aikaa vuodesta kun ihmiset viettävät pikkujouluja. Voisi sanoa että vietetään Jingle Bells -viikonloppuja, eikö voisikin? Minä olen ainakin viettänyt jo yhden ja vielä pari olisi tulossa. :D Minusta Jingle Bells kuulostaa viikonloppuihin liitettynä lähes synonyymilta pikkujouluille, vaikka oikeasti itse otsikon nimi tuli mieleeni F.U.N Lacquer lakasta, joka nyt on ollut parina viikonloppuna kynsilläni.


Viime viikonloppuna F.U.N Lacquerin Jingle Bells lakka sai toimia sesonkiin sopivana glitter-kuorrutuksena Dance Legendin jelly-punaiselle Read My Lips lakalle. Nämä olivat todelliset pikkujoululakkaukset, ja kieltämättä koko viikonloppu oli aika "tonttumainen" kun kinkereitäkin riitti oikein kahdelle illalle. Punaisilla kynsillä pärjäsi hyvin. 🤶🏻


Aiempana viikonloppuna F.U.N:in Jingle Bells päällysti puolestaan hieman tummempaa lakkaa, joka oli OPI:n Every Month is Oktoberfest. Enpä muista Oktoberfestiä aiemmin käyttäneenikään; ihana joulunvärinen shimmer-cocktail tummanvioletilla lakkapohjalla, oikein laadukasta OPI:a. Jingle Bells oli kuitenkin mieluisampi omaan silmään punaisen lakan päällä kuin tämän tummanvioletin.


Innostuin nyt kaivamaan Jingle Bells lakan poterostaan käyttöön paitsi siksi että joulu lähestyy niin lisäksi senkin takia että F.U.N Lacquer julkaisee pikapuoliin näistä vuoden takaisista ihanuuksista (Jingle Bells ja Northern Lights) holoversiot! Kääk... ja meikäläisellä oli tietenkin edellisetkin vielä käyttämättä.


Jokos te olette pikkujoulufiiliksissä?

0 kommenttia:

Lähetä kommentti

 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...