30. marraskuuta 2017

Parit hassut

Laitan parit vastikään olleet lakkaukseni nyt samaan postaukseen, kun kummatkin ovat keskenään samaa keskiverto-kategoriaa. Kynsistä tuli molemmissa tapauksissa ihan siedettävät mutta ei silti mitenkään ihmeelliset ja siksi ne sopivat hyvin yhteen yhteiseen postaukseen.


Ylläolevassa lakkauksessa satiininkultainen lakka OPI:n Love.Angel.Music.Baby, jota on muissa paitsi nimettömän kynnessä. OPI:n päälle leimasin salmiakkiruutukuviot China Glazen Rendezvous With You lakalla. Nimetön aksenttikynsi on toteutettu värien puolesta päinvastoin kuin muut kynnet ja siinä alempi lakka on violettipohjainen F.U.N Lacquer Storge (h) ja kultaiset leimaukset päällä on tehty China Glazen Passionilla. Näistä tuli loppujen loppuksi vähän valjut kynnet, lopputulos ei ollut niin jännittävä kuin olisin toivonut.


Toissapäivänä tein tippitarra-ranskiksen Painted Polish lakalla Resting Witch Face 2.0. Witch Face oli ensi kertaa käytössä ja onpahan kyllä ihastuttava lakka tuo tummansininen jelly-creme, jossa on hopeaa holo-glitteriä. Kuin tähtitaivas! Tämä lakka odottaa ehdottomasti pääsyä koko kynnelle. Lisäkoristeiksi kaivoin pikkutähtöset Wet'n Wild lakasta Hollywood Walk of Fame.

2 kommenttia:

Nanne kirjoitti...

Mie tykästyin noihin ensimmäisiin kynsiin, miusta ne on kauniit ^.^

E-S kirjoitti...

Kiva kuulla, Nanne, että tykkäsit niistä! =)

Lähetä kommentti

 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...