31. toukokuuta 2017

Lakkaostoksia 3 kuukaudelta

En olekaan postannut blogiin maalis- ja huhtikuun lakkaostoksia, joten ne näyttäytyvät nyt sitten kaikki kerralla tässä toukokuun ostospostauksessa. Sinällään onkin hyvä esitellä tämä ostomäärä noin pidemmällä aikavälillä hankittuna, vaikka suurin osa lakoista taisi tullakin minulle Pääsiäisen tienoilla huhtikuussa.. :)


KBShimmereihin mun on vain pakko langeta aika ajoin ja nyt piti hommata uusimmasta Nauti by Nature -kevätkokoelmasta jopa 4 lakkaa: I Never Wood Have Guessed, Show Me The Mahi, Tropic Like It's Hot ja The Girl Is Tiki. Lisäksi mukaan tarttui alkuvuoden Office Space -kokoelmasta eniten houkutelleet A Hint of Manilla ja A Fax of Life.


Tilasin elämäni ensimmäisen kerran Glam Polish lakkoja suoraan Glam Polishilta itseltään. Postikulut eivät ehkä olleet ihan maltillisimmasta päästä, mutta muuten asiointi oli erittäin miellyttävä kokemus. Valitsemani viisi Glam -lakkaa ovat kaikkiaan neljästä eri kokoelmasta ja kaikki niiin ihania! <3


ILNP -lakkojen ostomoottorina toimi tällä kertaa kevätjulkaisun High Tide ja Aria sekä yhtä lailla keväällä julkaistun Ultra Holo -kokoelman Rose Water. Näiden kaveriksi nappasin vielä vanhemman Private Reserven ja holopakettini oli taas valmis. :)


Lopuksi vielä näyttäytyy yhteiskuvassa omien merkkiensä yksittäisiä edustajia: China Glazen Kiss My Sherbet Lips, Different Dimensionin Butterfly Nebula sekä Rican Blackout ja Whiteout.

Entäs kesälakat... Pärjäilisiköhän sitä näillä vai tarvitsisikohan kesäksi vielä jotain? ;-)

2 kommenttia:

Charming Nails kirjoitti...

Olihan siinä ostoksia, nuo Glamit näytti kivoilta :)

E-S kirjoitti...

Charming Nails: Sellasta se tahtoo vähän olla... Mäkin pidän niistä! :)

Lähetä kommentti

 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...