15. toukokuuta 2017

Revanssi vanhasta lempparilakkauksesta

Mulla on syöpynyt mieleen eräs oma lakkaus noin vuoden takaa, jonka väreissä oli ihanaa pirteyttä ja koristelutekniikoissa kaikki lempielementtejäni. Viikonlopun Tallinnan reissulle tehtailemiini kynsiin lähdin siis ihan rohkeasti matkimaan itseäni. Liukuvärjäyksen China Glazen neon-oranssi Red-Y To Rave ja Cirquen sinapinkeltainen Hustle ovat niin vangitseva yhdistelmä etten halunnut muuttaa sitä viime kerrasta mihinkään, vaikka koitin hetken miettiä jotain uutta ja yhtä virkistävää yhdistelmää. 


Liukuvärjäyksen päälle töpöttelin F.U.N Lacquerin King -kultaglitteriä - kuten viimeksikin. Vain leimakuvion muutin viimekertaisesta, vaikka kukkateemalla mentiin molemmissa kynsissä niin tämänkertainen kuvio löytyi MoYou Pro XL 12 laatasta. Ja leimauslakkakin on nyt uusi Rica -merkin Blackout.


Näillä kynsillä kävin siis viime viikonloppuna työpaikan jo melkein perinteisellä kevätreissulla Tallinnassa. Kävimme Viron vanhimmassa Saku-olutpanimossa, mikä oli ihan mielenkiintoinen elämys maisteluineen ja opastettuine kierroksineen.


Näyttääkö tämä lakkaus tutulta, muistuiko mieleen myös aiempi versioni samoilla lakoilla? ☺

3 kommenttia:

eekku kirjoitti...

Nätit

Marppa kirjoitti...

On kyllä raikkaat värit! Tykkäsin ehkä enemmän ensimmäisen lakkauksen leimoista. Ne oli kivan simppelit. Vaikka ei näissäkään mitään vikaa ole. :)

E-S kirjoitti...

eekku: Kiitos :)

Marppa: Kiitti paljon! Enpäs maininnut asiaa, mutta olen samaa mieltä siitä että edelliset "samis-lakkaukset" olivat kyllä vielä hitusen onnistuneemmat. :)

Lähetä kommentti

 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...